lifesaving.nl banner 1

Claas Bradler

Ingezonden bericht van de Claas Braadpan fanclub. Van zaterdag 1 november tot ergens op 2 november werd niet alleen de NK ILSe gehouden, maar ook het jaarlijkse 24 uur zwemmen in Harsewinkel. "Zo lang? Moet je dan niet eens een hapje eten," horen wij u denken, dat klopt. Tussendoor werd eens een keer 2 à 3 uur geslapen en plons, weer het water in en zwemmen. Al even stond zijn record van 52,5 kilometer en u voelt het al komen Claasje die kan er dit jaar helemaal wat van. Snel kijken wat ie doet!

 

 

Voor de mensen die nu denken: Claas Braadpan? Claas Bradler is een Duitse Life Saver, van Team Harasewinkel Harsewinkel. Uweetwel, met die lieveheersbeest-capjes. Claas is te zien geweest op podia bij bijvoorbeeld de Nivea Trophy, maar ook bekend van de ILSe wedstrijd in Dordrecht. Als hij tenminste aan de goede kant gaat starten, maar dat overkomt de besten. 

 

 Claasjuuh Braadpan is oke ole ole

Claas met zijn lievelingsteam tijdens de LifeSaving Cup 2007 in Scharbeutz

 

Goed. Het 24-Stunden-Schwimmen dus. Na zijn start zorgden hij bij de banentellers voor 1111 kruisjes voor 2222 banen. Jaja, bij zo'n 20 slagen per baan levert dat in totaal 44.440 armslagen op. Doe dat maar eens na. En dan in 24 uur. Na de slopende 24 uur kwam hij op een afstand van 55,555 meter exact. Kortom een 2,3 kilometer per uur. Het is niet bekend of mensen uit Nederland dit plannen te overtreffen.

 

Vanaf deze plek wensen wij Claas van harte gefeliciteerd! 

 

Dit bericht werd mede mogelijk gemaakt door de Claas Braadpan fanclub.

 

Krantenartikel 1 (in het Duits)

Krantenartikel 2 (in het Duits)