NK Pool Aspiranten 2014 - Update

NK Pool Aspiranten

Met de komst van de BeNeCup werd de scheiding van het Nederlands Kampioenschap in het zwembad voor de individuele onderdelen tussen de aspiranten en junioren/senioren definitief. Daarom heeft de Commissie Breedtesport ook gekozen om het NK Pool voor Aspiranten dit jaar in Gouda plaats te laten vinden. Gelukkig voor degenen die veranderingen maar onaangenaam vinden is het tijdstip van handeling wel gewoon het eerste weekend van november, het moet ook niet gekker worden. Maar dit wisten we eigenlijk al, was alleen een beetje ondergesneeuwd door alle berichten over de WK. Waarom moeten jullie dit nog een keer aanhoren?

Goede vraag. De inschrijvingen zijn inmiddels al geopend, dus met dat nieuws kunnen we jullie niet meer verblijden. Wat er wel is, is nieuws. De Commissie Breedtesport heeft bekend gemaakt dat er een kleine regelwijziging plaatsvindt met betrekking tot de strafpunten die uitgedeeld worden bij diskwalificaties. Dit heeft dan alles te maken met het nieuwe  uitslagenverwerkingsprogramma van de bond. Best wel belangrijk voor om te weten dus.

Als klein extraatje hebben we ook de programmafolder en al een overzicht van de verenigingen die tot nu toe hun aanwezigheid bij de organisatie bevestigd hebben. Ook leuk voor om te weten!

Wijziging Strafpunten C & D categorie
Programmafolder C D 2014
Ingeschreven verenigingen per 26/10

Twitter Feed

by acls us

Login