Evenementenkalender

Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Nachtzwemmarathon Almere WORDT VERPLAATST
Van Zaterdag, 20 November 2010 -  9:00
Tot Zondag, 21 November 2010 -  8:30
Dit jaar bestaat de Almeerse Reddingsbrigade 25 jaar! Dit werd gevierd op 6 maart, de 'verjaardag' van de brigade. Naast deze avond, organiseert de brigade in de avond en nacht van zaterdag 20 op zondag 21 november aanstaande, de “Nachtzwemmarathon 25 jaar Almeerse Reddings Brigade”.

Reddingsbrigades, maar ook andere (gelegenheids)teams zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze sportieve en gezellige “krachtmeting”!! Wees er snel bij, er is ruimte voor 20 teams...

Zie ook bijgaande flyers en/ of neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot dan!!

Met vriendelijke groet,

Organisatie “Nachtzwemmarathon 25 jaar Almeerse Reddings Brigade” Bijlagen:
nachtzwemmarathon2010 poster.pdf
nachtzwemmarathon2010 team poster.pdf
UPDATE
Omdat de Almeerse Reddings Brigade dit jaar 25 jaar bestaat waren we van plan om in de avond en nacht van zaterdag 20 op zondag 21 november aanstaande voor de 12e keer de Almeerse Nachtzwemmarathon te houden. Hoewel er vele enthousiaste reacties zijn binnengekomen, liep het helaas niet echt storm met de inschrijvingen.

Een redelijk aantal genodigden heeft zich afgemeld voor deelname. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om de nachtzwemmarathon “25 jaar Almeerse Reddings Brigade” deze maand NIET door te laten gaan.

Maar… we hebben als organisatie de smaak inmiddels wel te pakken en we laten het hier uiteraard niet bij!
De nachtzwemmarathon wordt verplaatst en zal alsnog plaats gaan vinden, in het voorjaar van 2011. Momenteel zijn we druk bezig met het prikken van een goede datum. Zodra we daarin geslaagd zijn zullen we zo snel mogelijk een nieuwe uitnodiging versturen. We hopen jullie dan allemaal te mogen verwelkomen voor alsnog een sportieve en vooral gezellige “krachtmeting”.

Reacties op dit bericht kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie voor meer informatie ook de bijlage.

Met vriendelijk groet,


Organisatie "Nachtzwemmarathon 25 jaar Almeerse Reddings Brigade"
Bijlagen:
arb verplaatsen nachtzwemmarathon.pdf
Locatie Almere