Evenementenkalender

Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
15e avond zwem marathon Brummen
Zaterdag, 08 November 2008,  6:00 - 12:00
Contact http://avondm
Er hebben zich helaas te weinig ploegen aangemeld. We hebben als organisatie daarom besloten de wedstrijd af te gelasten. We willen alle teams die zich hebben opgegeven bedanken voor hun inschrijving en we hopen dat ze zich volgend jaar opnieuw zullen aanmelden wanneer we een nieuwe poging gaan doen de 15e avondzwemmarathon te organiseren.


 


Beste sportvrienden,

Hierbij nodigen wij je uit om deel te nemen aan alweer de 15e avondzwemmarathon die gehouden zal worden op zaterdagavond 8 november 2008 in zwembad Rhienderoord te Brummen.

De avondindeling ziet er als vanouds uit:
- elkaar begroeten om circa 17.15 uur in ons gezellig ingerichte zwembad;
- even lekker bijkletsen en om 18.00 uur te water gaan voor de vrije indeling (min. 50 meter);
- om 20.00 uur beginnen met het verplichte 10 minuten wissel onderdeel;
- en als laatste nog even een half uur beulen in een 50 meter estafette (tot middernacht).

Zo’n avond zwemmen is gezellig, maar ook erg vermoeiend. Daarom hebben wij voorgenomen een minimum leeftijd van 15 jaar in te stellen. In overleg en uiteraard op eigen verantwoording (dat geldt overigens voor elke zwemmer) is een jongere leeftijd mogelijk. Houdt er rekening mee dat er per ploeg 2 banentellers aanwezig moeten zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt € 55,-- per ingeschreven ploeg. Gelijktijdig met de inschrijving dient het inschrijfgeld te worden overgemaakt op Rabobank nr. 3110.54.218 t.n.v.  ZV de Spreng o.v.v. avondmarathon Brummen 2008. Meerdere ploegen opgeven is mogelijk, de 2e ploeg komt dan op een wachtlijst te staan. Voor de 2e ploeg kan het inschrijfgeld betaald worden nadat deelname definitief is.

Inschrijven (of evt. afzeggen) gaat heel eenvoudig. Mail voor 1 oktober 2008 een berichtje (s.v.p. met volledige adressering en telefoonnummer) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken ).

Met vriendelijke sportgroeten,
Zv de Spreng, afdeling Reddingsbrigade.

NB: Er zullen meer dan 12 ploegen worden aangeschreven, inschrijving gebeurt dan ook op volgorde van binnenkomst. Wanneer er twee ploegen van één brigade worden ingeschreven zal de tweede ploeg op de reservelijst komen te staan. Deze zal worden toegevoegd aan de lijst indien er minder dan 12 ploegen zijn ingeschreven.
Locatie zwembad Rhienderoord te Brummen