LDOM 2011 - Review [Update3]

Wat een dag vandaag! Bijna 50 fanatieke lifesavers jong en oud, wat materiaal en super weer maakten de allereerste editie van de Long Distance tot een groot succes! 
Om 12 uur werden de laatste boeien klaargelegd, de shirtjes uitgedeeld en het programma duidelijk gemaakt.
Update 2: De allerdefinitiefste uitslagen zijn toegevoegd!
Update 3: nog meer foto's

Voor de senioren was er de oceanman bestaande uit: 2 km zwemmen, 6 km boarden, 9 km skien en 3,5 km hardlopen. 

En voor de aspiranten werden de volgende onderdelen gedaan
- Surf Race, 500m zwemmen
-Board Race: 2 km 
-Hardlopen: 1,5 km
-Oceanman: 250 zwemmen,  500 m boarden en 1,5 km hardlopenOm 13.00 gingen de senioren van start. Na het zwemmen kwamen Rik en Maike op het Veld ongeveer  tegelijk uit het water met een voorsprong op een grote groep zwemmers. De Senioren mochten beginnen met het boarden om het eiland de hatenboer. Na ongeveer 50 minuten begonnen de meeste mensen met het ski parcours dat bestond uit 2x het eiland de hatenboer. En na gemiddelde 55 minuten haddden de lifesavers het skiparcours afgelegd en konden de hardloopschoenen aangetrokken worden voor het laatste stuk. 
De uitslagen zijn hieronder te vinden.

In de tijd dat de senioren bezig waren op het water, konden de aspirante lifesavers starten met de 500m zwemmen. Een klein uurtje later mochten de aspiranten aan de bak voor de beach run van 1,5 km! Mooie actie foto's zijn te vinden op de link aan het einde van deze review.

Ook de board race voor de junioren kwam aan bod, maar liefst 2 kilometer. Hoe zwaar dit voor onze jeugdige sporters ook was, iedereen finishte met veel enthousiaste deze race. 
En last but not least: de Oceanman die door allemaal gestart EN gefinished werd! Hulde!!


Conclusie: een heel erg geslaagd evenement. Wij van de organisatie, willen van de LDOM een jaarlijks terugkerend evenement maken. Ook willen we heel erg RB Roermond, Koers zuid, ouders en natuurlijk de Officials bedanken.

Tot volgend jaar! 
Uitslagen worden z.s.m. online gezet

Uitslagen Junioren, Senioren
Foto's van Nico Laumen
Foto's van Wim Cuypers 

Twitter Feed

by acls us

Login