lifesaving.nl banner 1

LifeSaving.nl GZG Cup 2009 Poster

Zo, welke taal u ook spreekt, u bent allen van harte uitgenodigd voor de vierde LifeSaving.nl GZG Cup op de Bijland in Tolkamer op zaterdag 22 augustus 2009! U ziet het goed; LifeSaving.nl spant samen met de GZG Cup. Vanaf nu is de inschrijving geopend, wie het eerst komt, het eerst maalt enzovoorts. Maar let op! Er is een deelnamestop bij 150 Life Savers. Dus wees snel, op=op en eigen brigade eerst.

 

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door RB Zevenaar.

 

Dus uiteraard zijn er weer allerlei standaard, leuke, gekke en "nieuwe" onderdelen te vinden bij de jaarlijkse LifeSaving.nl GZG Cup. Dit jaar staan de volgende onderdelen op het programma:

 

Actie!

Actie gegarandeerd!

 

Individueel - Einzel - Individual:

Beach Flags

Board Race

Ski Race

Beach Sprint

Wade Race

Ocean(wo)man

 

Leetheid kent geen tijd

 

Estafette - Staffel - Relay

Beach Relay (4)

Board Relay (3)

Ocean(wo)man Relay (4)

Cameron Relay (4)

 

Per individueel onderdeel mogen er maar 4 Life Savers van één team starten. Een jongens-, meisjes-, dames-, of herenteam bestaat dan weer uit maximaal 6 personen. Voor meer informatie over de verschillende onderdelen, zie het inschrijfformulier (tweede tabblad).

 

De uiterste inschrijfdatum aka meldslot - Meldeschluss - Last entry op dinsdag 18 augustus 2009. Inschrijving vind plaats door het formulier naar waarheid in te vullen en op te sturen naar GZGcup[at]LifeSaving[punt]nl

Inschrijfgeld bedraagt 5,- euro.

 

Voor iedereen die overtuigd is, staan onderaan de documenten, voor iedereen die nog niet overtuigd is: hier nog even een filmpje:

 

 {denvideo http://www.youtube.com/watch?v=Vm3EK11j_b0}

 

Inschrijfformulier - Meldebogen - Entry form (xls)

Poster 2009 (pdf)