lifesaving.nl banner 1
_CSC0500.JPG

Volgens onze bronnen wordt er in de Engelse wandelgangen naar hem verwezen als 'The Unit'. Tom weet voordat de wedstrijd is begonnen de concurentie al angst in te boezemen!
Winnen. Kilo's medailes! Dat is waar hij voor gaat op Rescue 2014. Nu weten we ook gelijk waar al die spiermassa voor nodig is! 


Naam: Tom Lommers
Leeftijd: 24
Club: TTC Eindhoven, ESWZV Nayade, PSV Masters, RB Aoreven
Studie/werk: Megatron

Bijnaam: 
Lebowski, El Durderino, Lombelbee, The Unit

Wedstrijd/trainingsblunder: 
Ik blunder niet, ik pas het onderdeel aan.
http://www.youtube.com/watch?v=eBVQ_AvW_3o

Favoriete hashtag: 
#BAM #GoHardOrGoHome #

Onderdelen Rescue 2014: 
- 100 m Rescue Medley
- 100 m Manikin Carry with Fins
- 4x25 m Puppenstaffel
- 4x50 m Medley Relay
- 4x50 m Obstacle Relay
- Surf race

Tom.jpg

Favoriete onderdeel: 
Manikin Carry with Fins

Hoe heb jij je voorbereid op Rescue 2014? 
Ik heb mijn wekker een jaar lang op de Franse tijd ingesteld om me aan de tijdzone aan te kunnen passen. Daarnaast heb ik natuurlijk veel uur in het zwembad doorgebracht. Door een goede structuur in mijn leven en training probeer ik constant vooruitgang te boeken. Ik hoop hier in september ook weer van te kunnen profiteren.

Verwachtingen/doelen Rescue 2014: 
Harder, sneller, beter, maar echte doelen blijven tussen mijn coach en mij. Ik verwacht een sterke internationale concurrentie en dat zal een aantal mooie races opleveren. Als ik het zo aspecifiek mogelijk moet beschrijven: ik hoop met spierpijn in mijn nek naar huis te gaan!

(Trainings)motivatie: 
Hoe ik me motiveer? 
Winnen, Winnen, Winnen! Zei ik dat hardop?
Plezier is het belangrijkste, zolang dat er is blijft de motivatie ook in orde. Maar ik probeer geen miss world verkiezing te winnen met dit antwoord. In werkelijkheid blijven de motivatie en het plezier in orde zolang er vooruitgang en resultaten geboekt worden. Om die stijgende lijn te houden, moeten de juiste keuzes op het juiste moment gemaakt worden. Gelukkig zijn er mensen om mij heen die mij vertellen als ik de verkeerde kant op ga en wat ik daar het beste aan kan doen.
 
Over 2 jaar wordt het WK georganiseerd in Nederland, ben je erbij? 
Laten we eerst van dit WK maar een succes maken. Als je ziet wat er dit jaar aan regels is verandert en wat daar de gevolgen van zijn geweest, kan de wereld er in 2016 totaal anders uitzien. Ik sluit daarom een mogelijke gouden plak op de ski en oceanman niet meteen uit!

Tom3.jpg