Gevonden Voorwerpen - VI

Zomaar gevonden (eerlijk)
Terug van weggeweest! De afdeling gevonden voorwerpen! En we hebben er weer een paar op de kop getikt, zo na de NK Ocean Events in Noordwijk. Misschien is het niet alles en sommige dingen zijn al opgeëist (Graag gedaan Peter) Maar misschien is hier nog iets van uw gading bij:


We beginnen deze veiling met het volgende item V011. Heuse slippers, van het niveau 13 in een dozijn, maar het zullen maar net de jouwe zijn, of weer worden. Maatje 10½ en een L en een R variant, wat wil je nog meer?

Slippers

Gaan we verder met iets wat we niet zo vaak tegen komen in deze rubriek. Een originele officialmap, nog in perfecte staat en bont versierd met de meeste prachtige stickers uit heinde en verre. We willen niet gelijk gaan schelden en zeggen dat het wel eigendom moet zijn geweest van een invloedrijke oudgediende, maar zo is het wel.

Map

De waarde van dit voorwerp is dan ook moeilijk vast te stellen. Waarschijnlijk is de emotionele waarde wel onbetaalbaar, over de gevoelige informatie binnenin zullen we het niet hebben, voor de rest reactiecode V012

En dat brengt ons alweer bij het laatste voorwerp van deze veiling en niet zomaar één, nee het regelrechte klapstuk! Aanschouw!

Jas

Da's pas echt een origineel veilingstuk en waarschijnlijk ook het duurste in de geschiedenis van "LifeSaving.nl's Gevonden Voorwerpen". Ook dit voorwerp is er een die orgineel genoemd mag worden. Het merk is Speedo, gesticht in 1914 door Alexander MacRae in Sydney in Australië. Dit topstuk lijkt echter niet uit de beginperiode van dit bedrijf te stammen, maar uit een iets latere productieperiode. Dit stuk heeft wel enkele vieze plekken, maar met een flinke wasbeurt kan de waarde weer flink toenemen. De geschatte waarde van dit topstuk: Veel. Reactie's onder nummer V013.

Meer Kwijt

Twitter Feed

by acls us

Login