lifesaving.nl banner 1

lifesaving.nl_shop

LifeSaving.nl is al bijna drie jaar dé plek voor het laatste Life Saving nieuws uit binnen en buitenland. Daarnaast timmert LifeSaving.nl zo goed als het kan aan een bredere sport in Nederland met laagdrempelige wedstrijden en demonstraties. Ook de kalender geeft altijd een overzichtelijk beeld van wat er komen gaat, op ons forum wordt iedereen gehoord, de laatste regelwerken zijn bij ons te vinden en ook de sectie met artikelen over het leren en trainen van onze sport groeit gestaag. De meeste activiteiten van LifeSaving.nl zijn gratis, maar zeker niet goedkoop. Daarom gaat LifeSaving.nl vanaf nu artikelen verkopen waarmee jij kunt laten zien dat je de activiteiten van LifeSaving.nl ondersteunt!

Lifesaving_badmuts

De LifeSaving.nl badmuts is op de ene zijde bedrukt met de tekst, op de andere zijde staat het welbekende logo met de drie lifesavers in de drie kleuren uitvoering. Deze siliconen badmuts is van hoge kwaliteit en kan uit voorraad geleverd worden. De kosten zijn EUR 12,- (excl. verzendkosten).

lifesaving.nl_poloshirt

Het LifeSaving.nl poloshirt is gemaakt van 100% katoen met een gewicht van 180 g/m2. De mouwen zijn oranje en op de borst staat het LifeSaving.nl logo geborduurd. De prijs van een poloshirt is EUR 25,- (excl. verzendkosten). Het poloshirt wordt alleen op aanvraag geleverd, de prijs kan daardoor variëren.

Bestellen? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..