lifesaving.nl banner 1

Het nieuwe logo van LifeSaving.nl!

Er waren ooit wel al wat discussies, er waren af en toe wel nieuwe beta logo's in omloop, maar nu is het dan echt zo ver. LifeSaving.nl zet zijn zinnen op vooruitgang, en trapt af met de presentatie van een gloedjenieuw logo. Hoe het pad der ontwikkeling belopen gaat worden, is nog niet helemaal bepaald. Hierover wordt intern nog veel gesproken. Herkenbaarheid is echter altijd en overal een van de belangrijkste punten, en moet dus met dit nieuwe logo bereikt worden.

In het nieuwe logo zien we drie lifesavers met een cap op. Dit staat voor de community van LifeSaving.nl. Iedere lifesaver heeft ook een verschillende cap op, samen vertegenwoordigen ze de drie stromingen binnen de sport en Reddingsbrigade Nederland. Op de voorgrond staat de lifesaver met de cap van het Nederlands natonaal team, wat staat voor de topsport. De tweede lifesaver heeft de patrol cap op. Deze cap wordt in Australië gedragen door de strandwachten, en representeert in ons nieuwe logo de bewakingstak en de opleidingstak. De cap van de achterste lifesaver zal jullie niet bekend voorkomen. Dit is het design van de LifeSaving.nl cap (die voorlopig alleen nog bestaat als design). Deze cap staat voor de breedtesport in Nederland.

Het is op dit moment al vrij zeker dat er in de nabije toekomst een manier komt om jouw steun aan LifeSaving.nl te laten zien aan de rest van Nederland. De geruchten gaan dat er badmutsen verkocht gaan worden met daarop het splinternieuwe logo. Stay tuned!