lifesaving.nl banner 1

Logo_rb_weert

Gelukkig nieuw Life Saving jaar afgelopen zaterdag in Blauw-Goud-Blauwië. In het IJzeren Man bad stonden de nieuwjaarswedstrijden voor senioren op het program. Uit gans het land waren de ploegen gekomen en zelfs van ver daar buiten. Zo waren er nog een paar verdwaalde Belgen en de gebruikelijke Duitsers aus A A Alpen.

Gemengde gevoelens
Zoals u ziet, voor de wedstrijd waren er gemengde gevoelens over het verloop van de wedstrijd. (Klik voor grotere gemengde gevoelens)

Lekker loose hangen
Lekker loose hangen voor het grote geweld los barst. (klik voor groter formaat)

Vantevoren werd er nog even gerelaxt want het kon wel eens een felle strijd worden. Dat kón het worden, maar hier en daar waren wat ploegen onvolledig of aan het experimenteren voor het hoogtepunt in de ploegenwedstrijden dit jaar, de NK voor ploegen.

Echt heel erg spannend werd het niet dus niet meer. Bij de dames kon Heytse af en toe Echt bijhouden en bij de heren kon de thuisploeg uit Weert af en toe Heythuysen bijhouden. Zo blijkt wel weer; Weert thuis is ook niet altijd even makkelijk.

Er werd zelfs zo erg geëxperimenteerd door de heren van Heytse, dat er een nieuw Nederlands Record ontstond. Niels van Dalen was met een kluitje in het riet naar school gestuurd en VamPeter Crijns met een blessure een U-boot na. Dit geweld leverde een tijd op die 7 tienden van een seconde sneller was dan het NR op de reddingsestaffette. De ploeg van Weert had een duit in het zakje (evenaring) kunnen doen op de 4x25 pop, ware het niet dat er blijkbaar geen verschil is tussen 25 en 50 meter baden.

Dames

Gelukkige dames
De gelukkige dames (Klik voor groter formaat)

Heren
Grouphug
Groepsknuffel van heren winnaars (klik voor groter formaat)

Totaal
Het totaal klassement van Senioren en Junioren werd gewonnen door het  team uit Alpen (spreek uit als Alfen?!?)

Truuk naar de heimat met prijs!
De siegers aus Alpen (Klik voor groter formaat)

Uitslagen: Nieuwjaarswedstrijden2007 (pdf)
Foto's: De Breuly

Meer foto's zijn altijd welkom in de comments!