lifesaving.nl banner 1

De Tongelreep

Het zit er weer aan te komen, het Life Saving ijkmoment van het jaar. Dit jaar overigens niet zo maar één, want met het wegvallen van de German Cup in Warendorf dit jaar, blijkt er ineens grote internationale belangstelling. Spanje kreeg lucht dat Italië uitgenodigd was en wou ook wel even een mooie Reddingsbrigade brief op de deurmat hebben liggen. Zo gezegd zo gedaan en verder kunt natuurlijkeen aantal Life Saving broederlanden wel raden.

 

 

 

 

 

 

 

Zoals vertrouwd, weer op de eerste zondag van november, dit jaar dus op 2 november 2008, zal er onder andere weer bepaald worden wie lid van de Nationale Ploeg mag worden. 

 

Popvervoeren

 

Oud en vertrouwd is ook weer de volgorde van de onderdelen voor de senioren. Werd er de afgelopen jaren een nieuwe volgorde verzwommen, nu is alles weer terug bij het oude. Gewoon de 200 meter hindernis als eerste gevolgd door de 100 meter popduiken met zwemvliezen. De schrik van elke Life Saver, de 100 meter reddingswissel, is weer als derde. Als een-na-laatste onderdeel is de Life Saver en als kers op de taart uiteraard de Super Life Saver. Huiskamervraag: Welk onderdeel is als vierde?

 

Nieuw nieuw nieuw is ook het reglement waar de regeltjes uit gevolgd gaat worden. Eigenlijk is het natuurlijk al wel bijna een jaar ingevoerd, maar voor de NK is het weer even anders. Hoe dat eruit ziet? Download hier het ILSe reglement versie 6.02.

 

Ook de ukkies komen aan bod

De aspiranten doen ook mee!

 

Voor we overgaan naar het presenteren van de programmaboekjes en de inschrijfformulieren, eerst nog even de mededeling dat na dinsdag 28 oktober de inschrijvingen niet meer gewijzigd kunnen worden! Er zullen waarschijnlijk veel (buitenlandse) inschrijvingen zijn, dus weest een gewaarschuwd Life Saver.

 

Wedstrijdinformatie boekje (Nederlands)

Programma & onderdelen (Nederlands)

Inschrijfformulier (Nederlands)

 

Competition Information Leaflet (English)

Entry Form (English)