DLRG Cup 2011 - Team Deutschland

DLRG Cup 2011

Enige tijd geleden maakten wij hier op LifeSaving.nl bekend welke sporters er namens Nederland naar de DLRG Cup zouden gaan. Natuurlijk konden de Duitsers dan niet achter blijven, begin deze week werd ook naar buiten gebracht welke tien sporters de Duitse driekleur gaan vertegenwoordigen op het tweedaagse sportfestijn in Warnemünde. Natuurlijk gaan zij ook dit jaar proberen om de cup in eigen huis te houden, zoals ze de afgelopen jaren eigenlijk altijd wel gedaan hebben.

Aline Hundt
Aline Hundt
(Halle-Saalekreis)
Christoph Ertel
Christoph Ertel
(Stralsund)
Stephanie Kasperski
Stephanie Kasperski
(Halle-Saalekreis)
Björn Fähnle
Björn Fähnle
(Rostock)
Anke Palm
Anke Palm
(Halle-Saalekreis)
Marcel Hassemeier
Marcel Hassemeier
(Ennigerloh)
Julia Schatz
Julia Schatz
(Halle-Saalekreis)
David Loosen
David Loosen
(Region Uetersen)
Katharina Stephan
Katharina Stephan
(Region Uetersen)
Daniel Roggenland
Daniel Roggenland
(Harsewinkel)

Ten opzichte van vorig jaar drie 'nieuwe' gezichten in het Duitse team op deze wedstrijd. Dat is natuurlijk altijd een beetje vreemd want alle Duitse clubs mogen ook meedoen, maar u weet, Björn, Anke en Daniel hebben nu dus ook zo'n mooi (?) Duitsland-capje op. Misschien is uit deze selectie ook wel wat op te maken wat de visie van de nieuwe bondscoach van Duitsland is. Zo lijken Björn Fähnle en Daniel Roggenland beloond voor hun sterke optreden bij resp. de DLRG Cup vorig jaar en de eerste Trophy dit jaar. Verder zien we geen Benjamin Kappler bij de mannen, die toch wel een geduchte tegenstander is voor Robert Hendriks op de beach flags. De rest zit overigens zo'n beetje vastgeroest in het team als u snapt wat wij bedoelen. Naar alle waarschijnlijkheid is 'Kappel' alsnog wel op de DLRG cup, maar dan met zo'n Luckenwalde capje, u weet.

Maar we kunnen zo lang en zo hard mogelijk in onze glazen bol kijken, we weten pas wat er gaat gebeuren op het moment dat iedereen op de startlijn staat. Kortom, stay tuned!

DLRG Cup 2011 - Team Nederland
DLRG Cup 2010 - Review Dag 2
DLRG Cup 2010 - Review Dag 1 - Avond
DLRG Cup 2010 - Review Dag 1 - Ochtend

Twitter Feed

by acls us

Login