DLRG Trophy 2011 - Bitterfeld

DLRG-Trophy-2011

Ook zonder Birgit Ramish en zonder Nederlandse deelname gaat het circus gewoon door. Of de wedstrijd daardoor ook leuker wordt, valt nog te betwijfelen. Wij van LifeSaving.nl hadden helaas geen reporter ter plaatse, dus we kunnen het ook niet vertellen. We kunnen alleen maar overnemen wat de DLRG er zelf over te zeggen heeft. Persvrijheid heet dat.

TrophyBitterfeld2011_internet_004

"Op 25 juni 2011 begon 's ochtends vroeg de eerste wedstrijd van de DLRG Trophy dit jaar. Deze werd gehouden in de Goitzschesee in Bitterfeld (Sachsen-Anhalt), daardoor stonden de titelverdedigers van het team van Halle-Saalekreis 1 met een licht thuisvoordeel aan de start. Met 113 sportsters en 118 sporters stonden 39 teams aan de start van deze eendagswedstrijd, daarmee lag het deelnemersaantal met 231 net een beetje boven de vooraf gestelde limiet."

"Omdat de DLRG Trophy dit jaar van drie naar twee delen verkort is, kwamen er mogelijk nog meer atleten richting het circuit. Naast het favoriete team uit Halle-Saalekreis zijn met Harsewinkel, de Region Uetersen, Kelkheim, Langenberg en Magdeburg alle sterke teams van de voorgaande jaren er weer bij. Tot slot geldt natuurlijk dat iedereen bij deze wedstrijd zoveel mogelijk punten wilde verzamelen, de volgende en meteen ook laatste kans is bij de afsluitingswedstrijd van de Trophy op 6 augustus 2011."

Sommige mensen krijg je met geen enkele nieuwe regel weg...

Wat we hieruit op kunnen maken? Dat weet niemand. Wat wel bekend was na een dagje wedstrijd, is dat Halle-Saalekreis 1 nog steeds aan kop staat bij onze oosterburen. Region Uetersen kon nog volgen op circa 40 punten, maar Harsewinkel staat er alweer 100 achter. De volledige uitslagen zijn hieronder te vinden.

Uitslagen DLRG Trophy 2011 - Bitterfeld

Twitter Feed

by acls us

Login