lifesaving.nl banner 1

Anchorman_promo_r7_c1_1

Ja dat is behoorlijk episch! Eerst winnen, dan racen en dan houden! Kortom nieuws uit het meest SurfSki liefhebbende land ter wereld; Zuid Afrika. De collega's van SurfSki.info houden namelijk een prijsvraagje. En niet zomaar één, nee de snelste SurfSki ter wereld staat op het spel!

Jeroen Koster
Ook jij kan een snellere ski winnen!!

Lees snel verder om te zien hoe!

Ankerman!

Wel zit er een klein LifeSaving addertje onder het gras, de te winnen Epic V10 weegt namelijk nog minder als een gemiddeld paddleboard, maar voor een lange afstandswedstrijd zit je dan gebeiteld. Ook heb je dan nog nooit zo snel getraind.

Dit allemaal winnen?

Ja u leest het goed, als je de ankerman wordt, dan win je een vlucht naar Dubai op 30 november 2007! Dus zelfs vanuit Australië is er te winnen. Diezelfde dag neem je deel aan de Dubai Shamaal Ski Race. Jawel in een ultra-sterke, ultra-lichte, ultra-dure Epic V10 Elite. Daarna, als je het nog aankan, nog een beetje van Dubai genieten en dan hop weer naar huis. Oja, die ski waar we het net over hadden, wordt dan ook nog naar je huis verstuurd. Niet gek toch?

Epic V10 Elite

In ieder geval, moet er wel wat voor gedaan worden. Bij SurfSki.info willen ze namelijk graag weten wie er allemaal de site bekijkt, dus het enige wat gedaan moet worden is registreren en de juiste veldjes invullen. Maar dat is makkelijk!

Beetje van Dubai genieten
Hierlangs varen? (klik voor groter formaat)

  1. Als je nog niet geregistreerd bent op SurfSki.info, doe dat dan, als aangegeven op ondertsaand plaatje, of klik op de volgende link: Registreer bij SurfSki.info

    Register
  2. Als je geregistreerd bent, log dan in en update je profiel, doe dat door de omcirkelde plek te klikken (Voor de slimmeriken onder ons: maar dan op de site aldaar):

    Updateprofile
  3. Het enige wat dan gebeuren moet, is "Edit" kiezen, dan "Update your profile" kiezen en dan op het Shamaal competition tabblad klikken en de goede antwoorden invullen!

    Updatetab

Nou dat moet niet te moeilijk zijn, de goede antwoorden staan, als ware het een richtig belspelletje, natuurlijk allang gegeven.

Meer lekkermakerij en informatie:
http://surfski.info/index.php?option=com_content&task=view&id=447&Itemid=145

Good luck!