lifesaving.nl banner 1

DLRG-Trophy-2011
Zojuist hebben wij een mail ontvangen, met daarin de uitleg hoe de Nederlandse deelname aan de DLRG Trophy 2011 dit jaar geregeld gaat worden. Dit houdt in dat IEDEREEN uit Nederland mee kan gaan doen aan de Trophy dit jaar. Hoe precies? Lees snel verder!
Update: De eerste loting is volgende week dinsdag! Aanmelden kan nog tot en met zondag (22 mei). Opschieten dus!


We schreven er een tijdje geleden al over, maar voor de officiƫle verklaring laten we Jeroen Koster aan het woord, lid van de Commissie Breedtesport:

De DLRG heeft besloten om voor de DLRG Trophy 2011 de voorwaarden voor inschrijving aan te passen. De reden hiervoor is het overweldigende aantal buitenlandse deelnemers en het wegvallen van een grote sponsor waardoor de wedstrijd niet meer in de gebruikelijk vorm gehouden kan worden. Per buitenlandse nationaliteit mag er nog maar 1 volledig team (5 dames en 5 heren) deelnemen.

In Nederland is er besloten om de deelnemers een gelijke kans te geven en per wedstrijd te loten wie er deel kan nemen aan de betreffende wedstrijd. Hiervoor dienen de sporters zich per mail aan te melden bij Jeroen Koster.  Jeronimo1974 APENSTAART gmail.com

Uit de aanmeldingen zullen er 5 dames en 5 heren geloot worden die deel mogen nemen aan de wedstrijd. Per wedstrijd wordt er opnieuw geloot zodat iedereen een gelijke kans heeft. De opgave zal dan door Jeroen worden verzorgd. De kosten voor vervoer en de wedstrijd dienen de betreffende sporters onderling zelf te regelen met de organisatie van de wedstijd.

Veranstaltungs- Ort: Laatste aanmelding Loting Meldeschluss Meldeschluss
datum:

Teilnahme / Verpflegung: Wettkampf:
25.06.2011 Goitzschesee zo. 22 mei di. 24 mei Do., 02. Juni
Do., 09. Juni
06.08.2011 Diemelsee zo. 3 juli di. 5 juli Do., 07. Juli Do., 21. Juli
27.08.2011 Hooksiel zo. 31 juli di. 2 aug
Do., 04. August
Do., 11. August

DLRG Trophy op DLRG.de
Meer info op LifeSaving.nl