lifesaving.nl banner 1

FIN

De wat? Of zoals het in goed Italiaans heet, de Trofeo "Isola d’Ischia", want daar hebben we het over. Inderdaad voor een select groepje Nederlandsers is er nog een kleine verlenging van het ocean seizoen in het Italiaanse. Dit alles op uitnodiging van de Italiaanse bond, de FIN. Dit selecte groepje mocht vandaag vertrekken om nog een laatste keer dit jaar het oranje capje op te zetten en de Nederlandse eer hoog te houden. Wie dat zijn?

 

Het is namelijk geen gewone wedstrijd die dit weekend plats gaat vinden, neen, er zijn namelijk maar drie onderdelen. De Board Race, de Ski Race en de Ocean(Wo)Man, dat is waar het zaterdag en zondag op moet gebeuren. De selectiecommissie kwam ,met de onderdelen in het achterhoofd, tot het volgende team strijders.

 

Marianka Peeters
Marianka Peeters
 Maike Op het Veld
Maike Op het Veld
   
Rik Op het Veld
Rik Op het Veld
 Ruud van Bommel
Ruud van Bommel

 

Jolanda van Dalen

Deze strijders worden dit weekend vakkundig begeleid door niemand minder dan Jolanda from Olanda.

 

De geruchten gaan dat Spanje ook op uitnodiging aanwezig is en dat er verder nog 7 Italiaanse teams en een Duits team deelnemen aan deze wedstrijd. En als alles meezit zullen we hier en daar, links of rechts nog een update krijgen over de prestaties van "onze jongens" (dat is gewoon meervoud). Dus zoals gebruikelijk: Hou em hier!