lifesaving.nl banner 1

Lekker weer!

In Eersel was het zover, de laatste ronde en het uitdelen der prijzen voor de allereerste LifeSaving.nl Beach Flags Tour. Naast dit gegeven was het natuurlijk ook nog een wedstrijd op zich en wat voor één! Dude, spanning en sensatie! Een grote favorieten-gehaktmolen en een aardverschuiving in het klassement. Ongehoord en dat ook nog eens bij een lekker zonnetje, terwijl regen voorspeld was, wat wil een Life Saver nog meer?!

 

In totaal hebben 130 mensen zich ingeschreven voor deelname aan De Tour, waarvan er uiteindelijk 117 kwamen opdagen. Het totale deelnemersveld bestond uit 18 meisjes, 15 jongens, 35 dames en 49 heren. De grootste deelname vond verrassend genoeg plaats in Noordwijk met  67 enthousiastelingen, gevolgd door  Tolkamer met 65 en in Eersel waren er  55 deelnemers.

 

De Grand Slam (alle wedstrijden winnen) was voor aanvang van de wedstrijden in Eersel nog voor 4 Life Savers mogelijk, echter is het voor slechts 1 van de 4 gelukt. Daarom dan ook een speciale vermelding voor Ruben van Erk van de brigade uit Alblasserdam, hij was echt een maatje te groot voor de rest van het veld. We zijn dan ook benieuwd hoe hij volgend jaar in het seniorenveld zal gaan presteren.

 

Hieronder staan eerst nog even de uitslagen van de wedstrijd in Eersel, los van de totaal uitslag.

 

Eersel - Meisjes

Eersel - Jongens

Eersel - Dames

Eersel - Heren

Eersel - Teams

Eersel - Surf Race

 

Reverse angle

 

Mochten er nog mensen beeldmateriaal beschikbaar willen stellen van de wedstrijd in Eersel, graag! Deze twee foto's zijn tot nu toe de enige twee die we ontvangen hebben!

Nu is dan echt het grote moment aangebroken, hier zijn de totaal uitslagen! Wij bedanken iedereen voor zijn/haar deelname en medewerking, op welke manier dan ook, aan de eerste LifeSaving.nl Beach Flags Tour en hopelijk tot volgend jaar!

 

Eindstand Meisjes

Eindstand Jongens

Eindstand Dames

Eindstand Heren

Eindstand Teams

Uitslagen Noordwijk

Uitslagen Tolkamer