lifesaving.nl banner 1

Groen-Wit-Groene Golvenpakker

Mede door het drukke oceanseizoen loopt het storm hier op de site. Vandaar in de menu's een snel linkje naar de openstaande uitnodigingen. Daarbij komt bij dezen de uitnodiging voor het Nederlands Kampioenschap Ocean Events. Jawel de open NK Ocean vind dit jaar weer plaats aan zee en wel op een andere locatie, namelijk het Slufterstrand op de Maasvlakte. De Rotterdamse ReddingsBrigade organiseert dan ook samen met Reddingsbrigade Nederland. Ook Nederlands Kampioen worden?

 

Het open NK Ocean zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 29 augustus 2009.  Dat is deze keer bewust gepland en geen schuld door hoge golven of iets dergelijks. Daarom alvast een golfvoorspellingslinkje onderaan deze pagina.

 

De onderdelen die gedaan worden tijdens deze NK Ocean zijn de volgende:

 

Individueel:

Board Race

Beach Sprint

Beach Flags

Run - Swim - Run

Surf Ski Race

Ocean (Wo)Man

 

Slufterstrand

 

Team:

Rescue Tube Rescue Race

Board Rescue Race

Beach Relay

Ocean (Wo)Man Relay

 

Oftewel; volle bak. Alle "standaard" onderdelen zijn van de partij. Voor het individuele klassement moet je deze keer echt allround zijn, want alle 6 de onderdelen tellen mee voor het eindklassement. Voor het teamklassement tellen dan weer alle estafettes. Voor de puntentelling en het tijdsschema zie de documenten onderaan de pagina.

 

Golfvoorspelling voor het Slufterstrand

Routebeschrijving (zelf in te vullen)

NK Ocean site van de RRB

Uitnodiging  /  Invitation (English)

Tijdsschema  /  Time Table (English)

Inschrijfformulier / Entry Form

Programmafolder