lifesaving.nl banner 1

Sneak Preview van ronde 1

Bij dezen zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd voor ons feestje dat de Lifesaving.nl Beach Flags Tour heet. Met rondes in Tolkamer, Noordwijk en Eersel in juni, juli en augustus. Niet slecht voor zo'n eerste jaar. Aangezien de telefoon hier al roodgloeiend stond over hoe in te schrijven hier alvast het inschrijfformulier voor de eerste ronde in Tolkamer op 28 juni 2009. Later volgen de formulier voor de andere rondes plus een informatieboekje.

 

Onderaan is direct het inschrijfformulier te downloaden, dit moet wel uiterlijk op dinsdag 23 juni 2009 in ons bezit zijn. Dit is te mailen naar ons kakelverse e-mailadres: BeachFlags[at]Lifesaving[punt]nl

Daar kunnen ook nog eventuele vragen naar toe gestuurd worden. Overigens komt er altijd een ontvangstbevestigingsmail (mooi scrabble-woord) terug!

 

Verder dan alvast wat informatie die ook in het heerschende programmaboekje komt te staan. Zoals daar is het tijdschema voor de dag:

 

10:00 uur: Aanmelden

10:30 uur: start Ronde 1
12:30 uur: einde Ronde 1
13:30 uur: start Ronde 2
15:30 uur: einde Ronde 2
15:30 uur: start introductie onderdeel

 

Komen we bij het introductie onderdeel, want welke wordt het? Voor ronde 1 staat een Ski Race op het programma voor de 14+'ers en voor de Life Savers jonger dan 14 wordt het een Board Race. De wateronderdelen tijdens de andere twee rondes blijven nog heel even geheim...

 

Niet geheel onbelangrijk is, is dat het inschrijfgeld € 5,- bedraagt. Daarvoor is er dus minimaal 5 keer te starten!

 

Of zoals een wijs man ooit zei: "Beach there!"

 

Inschrijfformulier LBFT ronde 1 - Tolkamer (xls)

Lifesaving.nl Beach Flags Tour - Aankondiging

Meer info en inschrijvingen!