lifesaving.nl banner 1
reddingsbrigade
Vandaag kreeg de redactie van LifeSaving.nl, zoals wel meer mensen een bericht dat beide NK Ocean wedstrijden verplaatst zijn naar zondag 8 september.
Lees meer om het bericht te lezen dat wij van de CBS hebben ontvangen.
[Update 3] Graag de inschrijvingen (opnieuw) opsturen aan Bob Dekkers.

Het NK Ocean voor de Senioren en Aspiranten zal plaatsvinden op zondag 8 september a.s.
Over de locatie worden nog gesprekken gevoerd, zodra de locatie definitief bekend is zullen wij dit aan jullie mededelen en op de website breedtesport
plaatsen.
Wij willen jullie als ploegleider vragen om voor woensdag a.s. opnieuw in te schrijven voor dit NK Ocean, zowel voor de Senioren als voor de junioren,
ook als er geen wijzigingen zijn.
Wij hopen op begrip van jullie zijde voor de beslissingen die wij als commissie moesten nemen door de ontstane situatie.

Met vriendelijke groeten,
Namens de CBS

Theo Sligchers

Zoals je kunt lezen is de locatie nog niet bekend, maar deze zullen we natuurlijk ook hier bekend maken wanneer deze bekend wordt.

[Update 1]: Vandaag (maandag 2 september) is de volgende informatie bekend geworden.

De beoogde eerste reservelocatie voor het NK Ocean op zondag 8 september is niet beschikbaar. We hebben met het management van de locatie geen afspraken kunnen maken op deze korte termijn.
Bij de volgende locatie die we nu op het oog hebben, moeten we nog toestemming hebben van de lokale reddingsbrigade en van de gemeente. Dat is op dit moment nog niet rond. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

[Update 2]: Gisterenavond (dinsdag 3 september) heeft de CBS de locatie doorgegeven waar het NK gehouden zal worden.

We hebben vandaag een geschikte locatie kunnen vastleggen voor het NK Ocean voor aspiranten en senioren op zondag 8 september 2013.

Dat is recreatieplas De Langspier, Molenwijkseweg 5C in Boxtel.

2013-09-03 18.04.47

We gaan morgen (woensdag 4 september) zaken definitief vastleggen en maken morgenavond een programmafolder die op de website www.breedtesport.eu zal verschijnen, maar die we u ook zullen toemailen

Met vriendelijke groeten namens de CBS

Theo Sligchers

[Update 3]: Gisterenavond (4 september) kwam de programma folder binnen met een begeleidend schrijven.

In de bijlage de programmafolder voor het NK Ocean van zondag 8 september.

Na alle verwikkelingen van de afgelopen dagen is nu (tot overmaat van ramp) de computer van Theo Sligchers gecrasht. Hij kan geen enkele mail meer lezen en kan niet meer op zijn harde schijf. Wel was er van alles wat tot dinsdag 3 september is binnenkomen een back up op een memory stick.

Van de volgende ploegen hebben wij de herziene inschrijvingen:
Dordrecht (open cat. + asp.)
Nederweert  (open cat. + asp.)
Weert (open cat.)
Zevenaar (open cat.)

Een dringend verzoek aan alle deelnemende brigades die niet hierboven genoemd zijn om hun herziene inschrijving naar Bob Dekkers te zenden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Onze excuses voor deze overlast, maar we kunnen er weinig aan doen of veranderen.

Hopende op een mooie wedstrijd komende zondag,

Met vriendelijke groet

Bob Dekkers


Programma folder NK Ocean 2013 Boxtel