lifesaving.nl banner 1

tulp1
13 april 2013 was het dan zo ver, Tulipaddle 2013. Een grote uitdaging voor de surfski, SUP, paddle board en nog veel meer! Na een koud voorjaar was de temperatuur dan ook nog niet zo hoog... Er stonden 2 afstanden op het programma 23,01 km of 12,27 km.


tulp3

Na een korte uitleg van het parcours gingen Erwin en Timo uit Weert en Tom en Reinier van Gouda van start rond 10:00. Ook de andere 40 deelnemers gingen van start. Ieder rondje kwamen de paddelaars langs het altijd mooie keukenhof, nu nog bijna zonder tulpen... Na ieder rondje was er een rustplaats waar iedereen even lekker de benen konden strekken of een lekker banaantje te eten.

Na een vermoeiende tocht was het duo uit Weert vooruit gegaan, en de boys uit Gouda volgden wel! Als laatst nog even genieten op het Oostduinse meer, waar de wind zo hard was en hiermee het een hele opgaaf was om met deze vermoeidheid niet om te vallen.

Hierna waren alle waaghalzen binnen, en er wachtte dan ook een lekkere BBQ. Hierna vond de prijsuitreiking plaats.
De heren uit weert werden gedeeld 1e (al was er wel een snellere long distance surfski). Maar dit werd met een flesje wijn opgelost.

tulp2

Op naar tulip paddle 2014!

Voor de volledige uitslagen:

Tulipaddle.nl