lifesaving.nl banner 1


TNA-2012-Affiche Het is zover. De uitnodiging voor de Triple Northsea Assault in Noordwijk op zaterdag 25 augustus. Weten voor wie het bedoeld is, waar het plaatsvindt en wat er allemaal gaat gebeuren? Dan zit er maar één ding op... Verder lezen!
Update: Er volgt altijd een bevestiging van inschrijving!


Zoals de naam al doet vermoeden wordt er een drievoudige aanval geplaatst op en rond de Noordzee. In dit geval is er een Long Distance Surf Ski Race en een kleine Surf Life Saving of Ocean Wedstrijd én, jawel, de primeur! De tweede ronde van de Euro Beach Flags Tour. En we kunnen u vast beloven dat er een heel stel Europese toppers na de wedstrijd in Capbreton er al voor gekozen hebben om hun klassement in Noordwijk uit te breiden of te gaan redden! Komt dat zien!

EuropeanBeachFlagsTour2012

Nu kunnen we hier nog een paar flauwe grappen maken over u weet wel, maar dat doen we niet. Zoals gewoonlijk staat alle info in de bijgevoegde documenten. En deze maal in een extra smakelijk jasje, dus sowieso de moeite waard om te bekijken. Of uit te printen en boven je bed te hangen. Maar invullen en opsturen mag ook.

Information - Informatie
Entry form - Inschrijfformulier
Eventpage