lifesaving.nl banner 1

Rescue 2010 logo
Van het Egyptische front is er een kleine update. U ziet het hierboven, een schitterend nieuw logo. Alweer, want er zijn er al een aantal geweest. Natuurlijk met het verplaatsen van Groot Brittannië naar Egypte, maar nu mocht ook serieuzere logoboer het eens proberen. Uiteraard hebben wij de uitleg erbij, mocht het dan écht niet duidelijk zijn wat het voor moet stellen. Ook hebben we de grote baas van de ILS, die uitlegt wat de sporttak betekent voor de hele reddingsbrigade wereld en hoe bijzonder het is dat we naar Egypte gaan.



Bent u eruit wat het logo voor moet stellen? Hier is in ieder geval de officiële uitleg:

The Rescue 2010 logo represents the famous Gizeh pyramids, the number one landmark in the country as well as a symbolic representation of an ECG of a heartbeat with below the Events Title

Dat u het maar even weet!

Benieuwd hoe het er hiervoor ook allemaal weer uit zag? Even een klein overzichtje

Rescue 2010 LifeSaving.nl Logo

rescue-2010-logo-1

rescue2010-option-1

rescue-2010-egypt-logo


Wat nog meer opvalt is dat onze eigen eerste voorspelling creatie, die de wereld over ging, toch wel een goede basis was voor het nieuwste logo. Ach ja, goed voorbeeld, doet goed volgen, zullen we maar zeggen!

Dat het een bijzondere aangelegenheid wordt daar in Egypte mag ondertussen wel duidelijk zijn. Dr. Steve Beerman, de opperbaas van de ILS legde dat ook al eens haarfijn uit aan zijn conculega's van andere diverse Internationale Federaties. Jaarlijkse houden een lange lijst van Internationale Sportfederaties een gezellig uitje, waar ze met elkaar kletsen over thema's als "Hoe bereiken we de jeugd door middel van sport?" en "Hoe genereren we nog inkomsten in deze tijden?" Alle bazen mogen dan op uitnodiging een stukje praten, zodat er tussen al deze federaties wat kennis en kunde gedeeld kan gaan worden. Zo ook door Steve Beerman. Hij stelt zijn federatie voor aan de andere federaties en darbij legt hij uit wat de sport dan is en hoe de sport binnen een organisatie als de ILS past. En daar hebben we dan de beelden van.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=ek3TQFoeGbY}

Tot zover deze informatieve update.

Rescue2010.com