Rescue 2014 - Jenny van der Borgh

_DSC0983.JPG

Gezelligheid is er altijd te vinden rondom deze dame en klagen of stoppen komt niet voor in haar woordenboek. Net dat beetje extra geven elke training heeft haar gebracht tot waar ze nu is, onderdeel van het team dat Nederland gaat vertegenwoordigen op Rescue 2014.

Naam: Jenny vd Borgh
Leeftijd: 23
Club: Reddingsbrigade Echt 
Studie/werk: marketing, communicatie en media sector sport en bewegen gemeente Eindhoven

Favoriete zwembad/strand:
cliché: zwembad en strand in Montpellier/La Grande Motte. Maar ik zwem ook heel erg graag in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.

Wedstrijd/trainingsblunder:
Ik ben best een flapuit en roep af en toe dingen waar ik beter even over na had kunnen denken.. daarnaast levert het openbaar omkleden ‘af en toe’ ook nog wat strubbelingen op.

Onderdelen Rescue 2014: 
- 100 reddingswissel
- SERC
- board race
- rescue tube rescue race
- ski race
- ocean woman
- ocean woman relay

Favoriete onderdeel:
ski race

jenny2.jpg

Hoe heb jij je voorbereid op Rescue 2014?
Volledige focus op goed en efficiënt trainen, voldoende rusten (lastig!) en rekening houden met voeding. Daarnaast heb ik me mentaal voorbereid door race visualisaties te maken en deze al vroeg mee te nemen in de trainingen.

Verwachtingen/doelen Rescue 2014:
Ik wil een goed toernooi draaien met een persoonlijk record op de 100 reddingswissel en goede races op de ski, ocean woman en estafettes. Omdat het mijn eerste WK wordt stap ik er qua verwachtingen verder blanco in. Mijn doel is om elke race hard en goed te varen/zwemmen door te vertrouwen op mijn trainingsarbeid en door te durven racen.

(Trainings)motivatie:
Ik vind het heerlijk om (hard) te trainen en vooral om dit samen te doen met mensen die ook gemotiveerd zijn om het maximale uit hun sport te halen.

Over 2 jaar wordt het WK georganiseerd in Nederland, ben je erbij?
Dat is absoluut mijn doel! 

jenny.jpg

Login