lifesaving.nl banner 1

Vandaag de rustdag voor de grote wedstrijd. Dus op naar het hotel in Geelong.


Gisteren was de dag dat we heel misschien met 1 board zouden kunnen mogen trainen als de possibiliteit existeerde. Nou mooi niet dus. Dolphin, die de materialen om de materiaalpool beschikbaar stelt, had namelijk alleen een contract om 10 boards en ski’s te leveren… Daar horen paddels al niet bij natuurlijk, dat is logisch :S

Dus verschillende teammanagers (met name de Nederlandse) in alle staten. Vooral ook nog omdat er slechts tussen 12 en 1 door alle teams tegelijk daar gebruik van gemaakt mocht worden… Gelukkig mag er vandaag de hele dag dan (zeggen ze) met materiaal getraind worden, zonder paddels en dat op de rustdag… Het lijkt alleen maar of de Australiers bang zijn, voor de andere landen en ze tegen willen werken.

De poppen in het zwembad zijn van Australische makelij en zijn spekglad, zelfs zonder zonnebrandollie. Ook zit het gewicht in de pop op een andere plaats zodat de pop nog instabieler is dan Robert op een ski. Het lijkt natuurlijk alleen maar zo, dat de Australiers bang zijn dat we hen gaan verslaan en ze ons tegen willen werken…

Gelukkig hebben we tijdens de wedstrijd een Australische hoofdscheidsrechter, ondanks dat er normaal gesproken geen hoofdscheidsrechter uit het organiserende land mag zijn. Het lijkt natuurlijk alleen maar zo dat ze ons tegen willen werken, ze zouden toch niet bang voor ons zijn?!?!

Verder verhuren ze ons een auto die tijdens de terugreis sabotage mankementen begon te vertonen. Ineens reden we op de velg! Gelukkig kwam de teamspirit gelijk naar boven en verwisselden we de band als een volleerde Formule 1 pitcrew. Denken die Aussies nou echt dat we ons zo makkelijk uit het veld laten slaan?