lifesaving.nl banner 1

hallo luitjens,

daar iedereen nu of naar huis is, of vakantie aan het vieren is, of nog ligt te pitten of ……
vanaf mijn kant dan maar even de afsluitende mail m.b.t. het WK lifesaving Nationale Teams from Down Under (je weet wel daar aan de andere kant van onze aardbol).


Tja, wat kan ik nog vertellen na al die fantastische pool en ocean dagen ….. Het was in 1 woord SUPER!!!   :D:D:D

Onze Monique, brons op het onderdeel beachflags. Ze heeft het toch maar weer gedaan. Tussen al het vrouwelijke geweld, snelde Monique naar een prachtige 3de plek. Na een aantal spectaculaire waves, wisten zowel dames als de heren een finaleplaats te bemachtigen bij de taplin relay. Onze dames werden 10e en de heren wisten in ieder geval Duitsland voor te blijven (wat zij zich als doel hadden gesteld). Verder wist Monique nog de finale te behalen bij het onderdeel board race.

Uiteindelijk volgde zondagmiddag de prijsuitreiking. Australie was oppermachtig gevolgd door Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. Nederland werd 9e. Een 4de plaats bij de pool events en een 10e bij de ocean events, leverde dus de 9e plek op. Een mooi resultaat wetende dat er 32 landen hebben meegedaan. We weten ook dat we de komende 1,5 jaar hard moeten gaan trainen onder deskundige begeleiding voor de ocean events.

HARTSTIKKE BEDANKT voor al jullie leuke reacties, het meeleven met onze Nationale Selectie, de lieve belletjes en leuke mailtjes. Het heeft ons zeker geholpen op goed te presteren.

Nu nog even lekker relaxen en dan ga ik in ieder geval verder met de interclub wedstrijden.

groetjes,
Jolanda.