lifesaving.nl banner 1

De Life Saving transfermarkt is nog niet zo heel bekend, maar dat komt nog wel.

Niet alleen voetballers, wielrenners en hockeyers doen het, maar ook life savers wisselen wel eens van club. Met weinig topclubs in het land valt er niet heel veel te wisselen voor de bekende life saver, maar toch gebeurt het. En wie zijn wij dan om dat niet effe wereldkundig te maken? Precies.

Uit de definitieve inschrijflijsten van de ILSE wedstrijd in Heythuysen dit jaar, die LifeSaving.nl exclusief in handen heeft gekregen, blijkt dat RB Echt een nieuwe aanwinst mag bijschrijven. Ilse Clevers, sinds 2009 lid van de nationale ploeg, verlaat haar huidige club (RB Melick & Herkenbosch) transfervrij en gaat per direct aan de slag bij RB Echt. Ze was al enige werken op proef bij de Limburgers, maar maakt nu haar overstap definitief bekend. Ze geeft zelf aan niet verder te kunnen groeien bij Melick en ziet meer mogelijkheden tijdens de trainingen van RB Echt. Op de vraag of het intiatief van de transfer bij haar lag of bij RB Echt, wilde ze niet ingaan.

Ilse Clevers

Met het oog op de NK van volgend jaar maart was dit zeker geen ongunstige transfer voor RB Echt. Aangezien Marianka Peeters afwezig zal zijn i.v.m. een langdurige trainingsstage in Australië, lijkt Ilse de ideale opvolgster voor haar. Binnen RB Echt was niemand bereikbaar om dit te bevestigen.

Ook de reis- en trainingsgenoot van Marianka, Anneloes Peulen, laat een groot gat achter bij haar brigade. Geruchten gaan dat enkele vertegenwoordigers van RB Heythuysen op de wedstrijd in Susteren Kitty Schiphorst Preuper van RB Tilburg gepolst hebben, maar wederom is er niemand die dit kan bevestigen.

Verder gaan ook de geruchten dat de transfer van Robert Hendriks naar RB Heythuysen, die overigens tot nog toe zeer succesvol achter de schermen gehouden werd, definitief afgeketst is. Hij werd de afgelopen maanden weer enkele keren gespot in het zwembad in Heythuysen en ook op de oceanlocatie van de brigade uit Midden-Limburg, maar RB Heytse kon niet ingaan op alle eisen die hij stelde. Overigens wordt er zowel door Robert Hendriks als door Bart Coolen, trainer bij RB Heytse, ontkent dat überhaupt enig contact is geweest over een transfer.

Tot zover alle feiten en geruchten. Heeft u bijdragen voor deze rubriek? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..