Arena Rescue - Uitslagen

Arena-Rescue-Poster
Alweer eventjes geleden, maar niet minder interessant. De Arena Rescue in Montpellier. Helaas op het laatste moment geen Nederlandse deelname, maar toch even een blik werpen op de uitslagen. Aldaar werd met 2 dagen Pool en 2 dagen Ocean bepaald wie er straks voor Frankrijk naar Alicante mag gaan voor de Europese Kampioenschappen. Die selectie is al bekend gemaakt, dus als we daar de hand op weten te legen ziet u dat binnenkort hier ook terug. Eerst de prestaties!


Overigens is dit ook een soort warming up voor de WK 2014 in Montpellier, die op dezelfde locatie plaats gaat vinden. U bent gewaarschuwd!

Arena-Vilaceca
Thomas Vilaceca

Opvallend dat de Franse mannen steeds beter worden in het zwembad en dat ook de breedte daar met sprongen vooruit gaat. En dat terwijl de Fransen het toch echt van het ocean gebeuren moeten hebben normaal. Opvallender is bijvoorbeeld Thomas Vilaceca, met een tijdje geleden zijn 1:57 op de 200 hindernis en nu zijn 2:12 op de Super Life Saver. In Hossegor deed hij ook al van zijn zwemkunsten spreken, maar dan in de oceaan. Wees niet bang als je als 137e uit het water komt na board en ski, als je dan nog moet zwemmen kom je gewoon als 2e terug. Zo ook deze keer op de Oceanman. Achter Despergers en vóór Lalanne! (De man die nota bene hele dagen in Australië getraind heeft.) Let wel dat het water hier vlakker dan vlak was. Net als straks in Alicante, want we zullen eens spectaculair doen. Verder napluizen van de uitslagen kunt u prima zelf met de bijgeleverde uitslagen!

Arena-flags

Zeker is dus in ieder geval al dat Flora Manciet voor de 15e keer voor het Franse Team is geselecteerd en zij mag dus haar 5 titels uit Tenerife 2007 gaan verdedigen!

Wordt vervolgd!

Uitslagen: Pool, Ocean, TotaalReviews: CDC dag 1 & 2, CDC dag 3, CDC dag 4, LERC

Twitter Feed

by acls us

Login