Gevonden voorwerpen - IV [Update]

Gevonden voorwerpen

Welkom terug bij alweer een nieuwe aflevering van gevonden voorwerpen. Helaas deze keer een korte aflevering wegens omstandigheden. (Joh!) Desalniettemin toch mooi een extra aflevering dankzij de NK Ocean op de Maasvlakte. Laten we snel gaan kijken wat we deze keer in de aanbieding hebben!

Update: Nog een voorwerp extra!

 

Allereerst hebben we nog een nagekomen gevonden voorwerpen van de LifeSaving.nl GZG Cup 2009. Het betreft hier een zwarte trainingsbroek van het merk "Hummel". De touwtjes zijn zwart-wit en de maat is Extra-Large (XL) Graag komen wij in contact met de rechtmatige eigenaar. V008 is het reactienummer.

 

Trainingsbroek Hummel

 

Overigens zijn we nog lang niet los van alle gevonden voorwerpen uit aflvering drie naar aanleiding van diezelfde LifeSaving.nl GZG Cup. Kijk dus nog even terug voor al uw vermiste rotzooi waardevolle eigendommen.

 

Gevonden Voorwerpen aflevering 3

 

Gaan we verder met waar we eigenlijk hier voor zijn. De bij elkaar verzamelde gevonden voorwerpen van de Maasvlakte. Helaas moeten we melden dat de rode-bloem-op-witte-slippers-slippers al terug zijn bij hun eigenaresse én dat de Rood-Zwart-Rode-Trui ook al onderweg is naar zijn vaste woon- en verblijfplaats. Dan blijven wij alleen nog zitten met het volgende:

 

Handdoek blauw-wit

 

Deze blauw-witte handdoek met eigenaardig patroon bleef moederziel achter bij de schuilplaats-tenten na afloop van de NK Ocean. Mocht u na het zien van deze foto denken: "Verrek, die is van mij!" Onder reactienummer V009 is ie weer helemaal (bij) de oude.

 

UPDATE: Even vergeten!

 

Je kaartje hangt eruit

 

Verder hebben we nog deze endurance van Speedo met opdruk "Nederland". Het reactienummer is V010. De maat is helaas onduidelijk voor ons.

 

Tot zover deze aflevering. Bedankt voor uw medewerking en graag tot ziens bij de volgende aflevering van "Gevonden Voorwerpen"!

 

Oude afleveringen in de categorie: "Kwijt"

Twitter Feed

by acls us

Login