Gevonden Voorwerpen - IX

Gevonden Voorwerpen IX

Jawel hoor, daar zijn we weer! Op de een of andere manier blijven er altijd wel dingen liggen nadat er ergens een Life Saving wedstrijd geweest is in Nederland. Heel vreemd, want het lijken nou niet echt spulletjes die je graag kwijt bent. Of de (ex-?)eigenaars moeten daar anders over denken. In ieder geval, LifeSaving.nl is weer hier om een poging te wagen alles weer terug te brengen naar de rechtmatige eigenaars.

We beginnen met het eerste artikel onder nummertje V025. Het betreft een witte broek met een blauw/grijs-achtig ruitjesmotief. Of iets dergelijks.

Broek_wit
V025

Het volgende artikel lijkt gemakkelijk thuis te brengen als het gaat om bij welke brigade het hoort. Reacties onder nummer V026.

T-shirt-wit-rdo
V026

Handdoeken
V027

Na een setje mooie handdoeken gaan we verder met een setje zwemvinnen. Maat voorlopig onbekend, maar dat kan nog wel even nagecheckt worden lijkt ons.

Zwemvinnen-blauw
V028

Alweer het laatste artikel van vandaag. Misschien is er een coach die een clipboard mist?

Blok-1

Okay we kunnen niet echt zien van wie deze is nu, gelukkig kunnen we 'm even openmaken.

Blok-2

En inzoomen.

Blok-3
V029

Dat was het dan weer voor deze keer. Deze aflevering werd mede mogelijk gemaakt door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer "Kwijt"

Twitter Feed

by acls us

Login