Reclamemededeling

www.evertkwok.nl, altijd grappig!Zoals jullie weten doen we normaal niet zo aan reclame hier op LifeSaving.nl, want reclame is bah. Tenzij je er geld mee kunt verdienen natuurlijk. Laten we dus de oproep om contact op te nemen met de redactie om jouw advertentie op LifeSaving.nl te zetten maar overslaan, want met al die bezoekers die hier op LifeSaving.nl komen is de server van jouw website meteen overbelast. Kijken we intussen even naar de activiteiten van een vriendin van de show, Marianka Peeters. U weet wel, drievoudig wereldkampioen en wereldrecordhoudster line throw en zo. Zij had wel graag even haar website out of order, dus het verzoek aan de LifeSaving.nl community om even mee te werken.

Ze had er ook nog een berichtje bij:

MAwatersports.com, nu online!

MAwatersports.com is een nieuwe aanbieder van watersportproducten in de markt, opgericht door lifesaver Marianka Peeters en triatleet Waldo van Hemert. Door hun jarenlange ervaring in de watersport hebben ze diverse producten getest. Nu hebben ze een leuk, hip merk gevonden wat kwalitatief met de topmerken mee kan en tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar is. Er wordt een compleet assortiment aangeboden, dus voor ieder wat wils!
Voor clubs is er de mogelijk om een passessie tijdens een training te organiseren, om zo iedereen het materiaal te laten testen. Neem eens een kijkje op de website, www.mawatersports.com. Mocht u iets willen bestellen, dat kan via de webshop, maar ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. MAwatersports komt namelijk naar de LDOM, waar ze uw producten kunnen leveren hierdoor bespaart u verzendkosten! Voor vragen of advies neem gerust contact op. Ze hopen iedereen te mogen verwelkomen op de webshop!

Dus, wanneer jij ook jouw server overbelast wilt hebben, je weet ons te vinden.

Twitter Feed

by acls us

Login