lifesaving.nl banner 1

verjaardagstaart_3_jaar

... dat kun je wel zien dat zijn wij! Het is alweer drie jaar geleden dat LifeSaving.nl geboren werd uit dat wat bekend was als de LifeSaving weblog. Dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan, en daarom is het feest! Hier op de redactie althans.

En wat is nou een feest zonder cadeautjes? Helaas (?) heeft LifeSaving.nl veel meer vrienden dan cadeautjes om weg te geven, dus daarom heeft de redactie een prijspuzzel gemaakt. Onder de inzenders van het goede antwoord worden vijf limited-edition LifeSaving.nl badmutsen verloot! Dit zijn unieke collectors items! Voor degenen die wij niet kunnen verblijden met een cadeautje, willen wij vanaf hier alsnog onze hartelijke dank uitspreken voor de steun die jullie ons geven door het blijven bezoeken van onze website, bedankt!

Dan hieronder de prijspuzzel, een heuse LIFESAVING sudoku! (Met maar 1x de i trouwens.) Wat staat er in de gele hokjes te lezen?

LIFESAVNG Sudoku!

Stuur het goede antwoord voor 1 april a.s. op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en wie weet ontvang jij die limited edition badmuts!