lifesaving.nl banner 1
Jolanda van Dalen
Enige tijd geleden is Jolanda van Dalen gevraagd om een nieuwe positie te gaan bekleden binnen de wereldbond ILS. En nu is ze ook officieel verkozen voor die positie. Hulde! Daarmee slaat de ILS twee vliegen in één klap, want er komen meer vrouwen in het bestuur en is in dit geval ook Europa eindelijk vertegenwoordigd. Hoe het precies zit?


Op het volgende plaatje is te zien hoe de structuur van de ILS zit. Het gaat dan met name om de Sport-tak van de ILS.

ILS structuur 2008-2012

Deze sport-tak of sportcommissie van de ILS heeft vijf verschillende onderliggende comités. Bijvoorbeeld de technical & rules comité. Deze vijf comités hebben een voorzitter die samen met de sport-voorzitter de sportcommissie vormen. In deze sportcommissie wordt nu dus een zevende zetel toegevoegd waarop Jolanda plaats mag nemen. Daarnaast heeft ze ook nog de privileges om in de technical & rules en de development comités deel te blijven nemen. Naast Australië, Canada, Zuid-Afrika en Nieuw Zeeland is nu ook Europa vertegenwoordigd.

Wij feliciteren Jolanda van harte en wensen haar veel succes met al haar werk. Verder raden we iedereen aan te lezen hoe hoteldebotel de ILS is van haar. Net zoals wij dus.

Bron: www.ilsf.org