lifesaving.nl banner 1

We mogen weer!Van poppen-teruglegger tot tijdwaarnemer, van Top Life Saver tot rode-lantaarn-drager, uw mening telt! Sinds kort heeft Lifesaving.nl ook een Poll Service die u terug vind in het menu aan de rechterkant. Daarin wordt in allerlei belangrijke en minder belangrijke onderwerpen om uw mening gevraagd! Ondertussen is de Life Saving Vraag alweer toe aan de derde editie. Daarom nog even een terugblik op de uitslagen van de vorige vraagjes!

 

 

 

 

 

 

 

 

Poll 1

Allereerst was er natuurlijk de poll over de NK ILSe. Zomaar uit het niets zag ineens een mooi forum topic het levenslicht en zie daar de eerste vraag. Moest het NK ILSe nou zo blijven, of was het idee van het forum een ongepolijste briljant? 

 

Poll: NK ILSe

 

De meeste stemmen kwamen dan wel voor het "nieuwe" idee, het scheelde niet veel bij de mensen die alles veilig bij het oude wilde houden. Iemand dacht nog dat het helemaal anders moest, maar hoe dan is volledig onduidelijk gebleven.

 

Poll 2

Na de eerste spontane poll kwam er een nog meer serieuze vraag. Het begon te rommelen rond de WK 2010 en de EK 2009 was van de baan. De ILS(e) wrong zich in allerlei bochten om toch organiserende landen te vinden en besloot komende EK's af te slanken. Wij van Lifesaving.nl dachten het proces nog een keer opnieuw en stelden de vraag: "Wat moet er veranderen om een EK/WK in leven te houden?"

Poll: Wat moet er veranderen om een EK/WK in leven te houden?

 

Opvallend genoeg bleek de keuze van de ILSe goed voor maar 1 van de 37 stemmen. De overgrote meerderheid was voor het opsplitsen van de toernooien van de Landenteams, de Interclubteams en de Masters en dan maar hopen dat zoiets wel te organiseren is. Vijf Pool of Ocean fanaten hadden liever een toernooi met hun favoriete onderdelen voor zichzelf alleen. Anderen zagen echter een tripje naar Warendorf voor de German Cup liever veranderen in de EK, of natuurlijk een tripje naar Kurrawa om in plaats van de Australische Kampioenschappen de WK te doen en voor dat laatste valt natuurlijk wat te zeggen, mits je geen vliegangst hebt. Voor 3-tal 25 meter baden fetisjisten bleek een EK of een WK in een 25 meter bad dan weer een ultieme droom. Maar de állerállerslechtste optie was natuurlijk een toernooi dat alleen voor de állerállerbeste Life Savers is. Daarmee zou iedereen, inclusief de ILS, zich in de vingers snijden.

 

Poll 3

Vraagt u zich natuurlijk af wat dit nu voor nut helpt. Waarschijnlijk weinig.  Maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine druppeltjes op de gloeiende plaat helpen. Dus verder is het natuurlijk hartstikke leuk om te weten wat u, jij en wij ervan vinden. Daarom is de nieuwe Life Saving vraag een soort verdieping van de vorige. Directe aanleiding is de discussie in de commentaarpanelen over de beslissingen van de ILS. Alweer ja, of nog steeds. In ieder geval waren er ideeën over hoe het anders kon of moest. De keuzes:

 

Weg met de Sprint en hindernis onderdelen!

De eerste optie uit de poll is natuurlijk de keuze van de ILS. De vraag is daarmee dus ook, wie voelt zich hierbij nu helemaal lekker? 

 

Weg met de SERC, minder starters en "strakker organiseren" die hap! 

Of moet het toch anders, moet alleen die vreemde SERC eruit en moet een aantal onderdelen strakker ingepland worden? Misschien zelfs met inkorting van een klein stukje onderdeel hier en daar en wat minder starters per land/team?

 

Houden zo, maar niet zoveel poespas eromheen! 

Of zegt u nee tegen alle veranderingen aan de wedstrijden zelf en moet de ILS in de bobo-festiviteiten en extra luxe maar gaan lopen snijden? 

 

Anders, namelijk:

Zegt u misschien: "Nee! Jullie zitten er allemaal naast!" Dan kiest u natuurlijk deze optie. En vermeldt op het forum of in de comments natuurlijk even wat u er nu precies van denkt.

 

De keuze is wederom aan u. Want de Life Saving Maatschappij, dat ben jij! 

 

Alle uitslagen van de vorige polls en de tussenstand van de lopende polls zijn terug te vinden onder Lifesaving.nl/Enquete-uitslagen. Daar kunt u dan een Life Saving Poll naar keuze uitzoeken.