lifesaving.nl banner 1

LifeSaving.nl is jarig!Zo nu en dan moet er een excuus gezocht worden voor een feestje, ook op de redactie van LifeSaving.nl. Binnenkort is er weer zo'n moment, namelijk de 6e verjaardat van LifeSaving.nl! Op 24 februari 2008 werd LifeSaving.nl geboren uit de as van de LifeSaving Weblog, en sinds dien zijn we uitgegroeid tot het sociale centrum van LifeSavend Nederland. Voor degenen die niet uitgenodigd zijn voor het feestje hier op het hoofdkantoor zijn er een tweetal tijdelijke acties zodat iedereen vrolijk het 7e levensjaar van LifeSaving.nl ingaat.

Allereerst is er een speciale jubileum-kortingsactie op alle LifeSaving.nl Merchandise artikelen! Er kan gekozen worden tussen 10% korting op één artikel of een gratis badmuts bij aankoop van twee artikelen*. Maar opgelet, deze actie geldt alleen voor artikelen die op onze verjaardag (24 februari) besteld worden!

lifesaving.nl_shop.jpg

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een speciale limited-edition LifeSaving.nl badmuts te winnen! Deze badmutsen hebben een kleine misdruk en zijn na het ontdekken van de fout dus maar enkele malen geproduceerd. Wat moet je doen om een van deze zeldzame badmutsen te winnen? Heel simpel:

  1. Like onze Facebook pagina.
  2. Maak een originele foto** met het LifeSaving.nl logo.
  3. Post het op onze Facebook pagina.
  4. De drie foto's met de meeste likes winnen elk één badmuts!

Je hebt tot en met 28 februari de tijd om zo veel mogelijk likes te verzamelen, waarbij natuurlijk alles toegestaan is! Verschillende formaten van ons logo zijn in het blauwe kader te vinden, succes!

* m.u.v. de LifeSaving.nl badmuts
** bij gebruik van photoshop o.i.d. word je gediskwalificeerd

LifeSaving.nl logo full color
LifeSaving.nl logo 3 kleuren
LifeSaving.nl logo zwart-wit

LifeSaving.nl logo copyright information