[Update] Nieuwe look voor LifeSaving.nl!

Iedereen is wel eens toe aan iets nieuws, en onder het motto "omdat het kan" heeft de website van LifeSaving.nl een heuse facelift gekregen! Er is achter de schermen hard gewerkt om niet alleen het uiterlijk een likje verf te geven, maar ook de fundamenten hebben updates gehad. Alle functies die we al hadden blijven natuurlijk, zoals ons nieuws archief met Life Saving nieuws uit de hele wereld, Life Saving in de media, het forum en de pagina's met zinnige informatie over de sport. Nieuw is de mogelijkheid om te reageren op alle artikelen met je Facebook, Hotmail, AOL of Yahoo! account, de header met veelzeggende actiefoto's, een Twitter feed en een super strak design natuurlijk.

Nog niet alles is helemaal klaar, zo moet de inhoud van de kalender en het forum nog gemigreerd worden, en hebben we als doel gesteld om ook een fotoalbum erbij te plaatsen. Dat zal in de komende tijd ook allemaal nog voltooid worden.

[Update] Het forum is inmiddels overgezet naar de nieuwe site. Mochten er nog problemen zijn, neem dan even contact op met de redactie.

Dus, wat vind jij van onze nieuwe look? Laat meteen je reactie achter via Facebook!

Twitter Feed

by acls us

Login