lifesaving.nl banner 1

Om je conditie bij te houden krijg je tijdens je werkzaamheden als lifeguard veel mogelijkheden en gelegenheid om te trainen voor de Ocean Events! Het strand is de ideale plek voor sportieve activiteiten.
Lekker werken en ook nog eens veel tijd om veel te oefenen voor de Ocean Events!
Zoek je een uitdagende zomerbaan aan het strand tijdens het zomerseizoen (juni – september)?


De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij zoekt sportieve lifeguards die gemakkelijk 400 meter zwemmen binnen 8 minuten. Houd jij van uitdaging, actie en werk je graag in de buitenlucht op het strand of in de zee? Word Lifeguard!


Schrijf je in voor de selectiedagen in maart via www.redderworden.nl. Kom je door de selectie dan biedt de KNRM jouw kosteloos de internationaal erkende Beach Lifeguard opleiding aan. Deze opleiding wordt gegeven in mei of juni en vindt plaats op Vlieland. Het BLG diploma is internationaal erkend. Heb je werkervaring opgedaan in Nederland dan zou je aan de slag kunnen in b.v. Australië, Frankrijk of New Zealand. Ben je surfer met ambitie om surfinstructeur te worden? Het Beach Lifeguard diploma (BLG) is een verplichte instroomeis bij de ASI Surf Instructor Course.

Heb je werkervaring opgedaan in Nederland dan zou je aan de slag kunnen in b.v. Australië, Frankrijk of New Zealand.

Trainen voor Ocean Events:
Om je conditie bij te houden krijg je tijdens je werkzaamheden als lifeguard veel mogelijkheden en gelegenheid om te trainen voor de Ocean Events! Het strand is de ideale plek voor sportieve activiteiten.

De strandbewaking op de Waddeneilanden vindt plaats met professioneel materieel: Vanaf de strandpost bewaak je het afgezette gebied tussen de rood gele vlaggen.

Strandbewaking
De strandbewaking op de Waddeneilanden vindt plaats met professioneel materieel: Rescue board, Rescue tube, reddingwaterscooter, 4WD of ATV. Vanaf de strandpost bewaak je het afgezette gebied tussen de rood gele vlaggen. Door de uniformiteit in strandbewaking is het voor de strandbezoekers duidelijk waar men in bewaakte gebieden kan zwemmen onder toezicht van KNRM Lifeguards.

De strandbewaking op de Waddeneilanden vindt plaats met professioneel materieel: Rescue board, Rescue tube, reddingwaterscooter, 4WD of ATV.

Het betreft een 6-daagse werkweek voor minimaal vier weken. Betaling is marktconform met vakantietoeslag en overnachtingsplaats.
Meld je aan en volg na selectie, een volledig betaalde Beach Lifeguard opleiding!  www.redderworden.nl

Een tijdje werken op het strand en flink kunnen sporten, wie wil dat nou niet!!!


{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=VK9PLUwLSDE}