lifesaving.nl banner 1

Leone & Marianka - Board RescueJolanda van Dalen aan de telefoon, of we maar weer even wilden publiceren. Aan het eind van de lopende band was alweer een nieuw EjC 2008 magazine verschenen, dus vort met de geit.

 

 

 

 

 

 

 

Er moet nog veel gebeuren

Terwijl ik dit stukje tekst schrijf schijnt de zon en laten de temperaturen zien dat het erop lijkt alsof de zomer écht in aantocht is. Als het aan mij ligt een zomer met veel zon, veel zwem- en heel veel vakantieplezier.

Maar ook veel organisatieplezier t.b.v. het European Junior Championships Life Saving 2008 (EJC). Ik ben het met u eens dat er voor de maand september nog een hoop moet gebeuren. Er zijn nog steeds zaken onduidelijk en er zijn nog steeds enkele onzekere factoren. Sommige noodzakelijke informatie wordt pas kort voor het evenement duidelijk. Zo mogen de ploegen zich tot 14 dagen voor aanvang van de wedstrijden zich inschrijven (of zich terugtrekken). Geen ideale situatie, maar zo staat dit nu eenmaal in het reglement van ILS/ILSe. Een regel waar de organisatie van het EJC2008 niet omheen kan.

Daarom is het op voorhand erg moeilijk om voor een X-aantal personen slaapplaatsen te reserveren, maaltijden te bestellen en het bepalen van de vervoersbehoefte van de sporters. Ook hebben we een X-aantal vrijwilligers nodig, maar ja… Hoeveel? 

Jolanda van Dalen

------------------------------------------

O.a. in deze uitgave:

Kleding
tijdens EJC 2008

Na het bekennen van kleur door de projectgroep, zijn er diverse offertes opgevraagd voor gepaste kleding t.b.v. de vrijwilligers, officials en organisatie. De projectgroep wil streven naar passende kleding, zoveel mogelijk gerelateerd aan functie en taak. 
In het zwembad is een korte blauwe broek handig en doelmatig, maar of dit op het strand of in een boot ook zo is? Dat is mede afhankelijk...

------------------------------------------

Website EJC2008.nl druk bezocht

Het hoogste aantal bezoekers hadden we tot nu toe op 2 april. Toen hebben 136 verschillende personen de site 3.428 keer bezocht. Uit onze meetgegevens gegevens blijkt tevens dat 9 april de drukste dag is geweest, toen hebben 67 verschillende personen de website 5.700 keer opgevraagd, dat is 15% van het totaal aantal bezoekjes in de maand april...

------------------------------------------

De logistiek van EJC 2008

Van dinsdag 9 september tot zondag 14 september worden in Nederland de Europese Jeugdkampioenschappen zwemmend redden georganiseerd. De Europese top bindt de strijd aan in de diverse onderdelen van de Life Saving sport in drie fysiek zware onderdelen: SERC, Pool en Ocean. De wedstrijden vinden plaats in het nationaal zwem- en trainingscentrum De Tongelreep (Eindhoven) en voor de kust van Scheveningen.

Een grote groep sporters wordt in Nederland verwacht. Er moeten diverse materialen aan- en afgevoerd worden. Hier gaat een grote organisatie aan vooraf. Tijd dus, voor een praatje met:
Patrick, Ab, Carlo, Hans en René, de heren van de werkgroep logistiek...

------------------------------------------

Download hier het Life Saving Magazine