EJC Team Nederland 2013 Dag 5

EJK Team Nederland, verslag dag 5Na een warme dag in het zwembad krijgt u nu iets meer informatie via onze toppers Marlou Jacobs en Jelmar Hillebrink.

 


Vandaag was een lange vermoeiende dag, met hoogte en diepte punten, dus we houden het kort. 
Ontbijt was vroeg vandaag, maaar gelukkig werden we opgewacht door onze trouwe ober Sammy, die uiteindelijk meer aandacht had voor de Britse meisjes dan voor ons eten.

Na het ontbijt was het tijd om naar het zwembad te vertrekken, want om 8 uur begon het inzwemmen. Zoals eerder vermeld waren er enkele dieptepuntjes te benoemen tijdens de series. Zo dachten de scheidsrechters dat de poppen bij de heren en de dames ondergingen in de 4x25 popestafette. Protest mocht niet baten, dus voor beide teams zat er geen finale in vanmiddag. 
Na het ochtendprogramma stond er een speciale lunch (alwéér pasta) op ons te wachten in het hotel. Na de lunch was het tijd voor ons middagdutje, zodat iedereen weer goed uitgerust zou zijn voor de finales die er ‘s middags gezwommen moesten worden. 

De finales zaten boordevol hoogtepunten. Alle sporters hebben het onderste uit de kan gehaald. Iedereen heeft alles gegeven om zo het maximale aantal punten uit het zwembad te halen. Waardoor er super resultaten geboekt zijn, voor resultaten zie, www.federnuoto.it en klik rechts boven op het EJC logo. Wij zullen alvast een klein tipje van de sluier oplichten, de heren zijn op een halve seconde achter de Spanjaarden 4e geworden op de 4*50 rescue medley, uiteraard een goede plaatsing met goede tijd maar een vierde plek voelt altijd zuur aan. Moe maar voldaan keerden wij weer terug naar het hotel, althans dat was het plan. Ware het niet dat bij de dames het was gaan kriebelen de heren na te doen met hun a-team style busje rijden, wat zij niet konden en zo de deur van het busje hadden ontwricht. Vraag ons niet hoe, maar t was iets met open schuifdeuren en gierende banden. Na veel gesjor aan de deur heeft onze megafoon held joep suskens de deur op zn plaats geforceerd met een ‘zachte’ duw met den voet. 

Uiteindelijk in het hotel aangekomen stond het diner op het programma, drie keer raden wat de pot schafte, u raadde t al. PASTAAAAAA. Na deze maaltijd gaan wij goed uitrusten om morgen de eerste medailles (hopelijk) binnen te halen voor de oranje beesten.

Bacci e abbracci!

Jelmar en Marrelou

Twitter Feed

by acls us

Login