Open Dutch Championships Pool Events - Uitnodiging-Einladung-Invitation [Update]

tongelreep_eindhoven
nl Bij deze is iedereen van harte uitgenodigd voor de Open Nederlandse Kampioenschappen Pool Events, dat plaats vind in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Wees erbij op 7 november 2010!
deHierbei sind sie allen herzlich eingeladen bei der Offen Niederländische Meisterschaften Pool Events, in das Pieter van den Hoogenband Schwimmstadion in Eindhoven. Da sein am 7. November 2010!
enYou are hereby all invited for the Open Dutch Championships Pool Events, taking place in the Pieter van den Hoogenband swimstadium in Eindhoven. Be there on 7 November 2010!
Update: New program leaflet

Update: Nieuwe programmafolders en melding voor de C & D categorie!


Bericht van de organisatie
Dit jaar maken we voor de leeftijdsgroepen C en D gebruik van het ‘oude’ 25m-bad met 5 banen. (Dit omdat de bodem van het springbad defect is en niet op de juiste diepte gezet kan worden.) De andere groepen (A, B en Masters) zwemmen in het 50m-bad van het zwemstadion in De Tongelreep. Deze baden liggen ver van elkaar, maar er zal een verbindingsgang open zijn.


Disciplines/Disziplinen/Disciplines
A2 100 meter Manikin Carry with Fins
A3 100 meter Rescue Medley
A4 50 meter Manikin Carry
A5 100 meter Manikin Tow with Fins
A6 200 meter Super Life Saver

Meer informatie in de uitnodiging!!
Weitere Informationen in der Einladung!!
More information in the invitation!!

Inschrijven vóór zaterdag 30 oktober 2010 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Anmelden bis Samstag 30. Oktober 2010 bei Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Register before Saturday 30 October 2010 at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfformulier / Anmeldeformular / Entry Form
Uitnodiging / Einladung / Invitation
Programmafolder (aangepast) Onderdelen / Programmheft (neue Version) / Program Leaflet (new version)
Facebook Eventpage

Twitter Feed

by acls us

Login