lifesaving.nl banner 1

 IO 30 jaar

Als vervolg op de uitslagen van gisteren, zijn er natuurlijk ook de uitslagen van vandaag. Dit allemaal omdat de Internationale Ontmoeting niet zomaar een wedstrijd was. Nee, al 30 jaar lang is dit een weekend voor spanning en sensatie. Maargoed, terwijl de deelnemers zich door de sneeuw richting huis begeven, zijn de uitslagen van de estafettewedstrijden Zwemmend Redden alweer hier op LifeSaving.nl te bekijken.

Voor degenen die alvast vooruit kijken naar de Nederlandse Kampioenschappen Zwemmend Redden in april, zijn deze uitslagen natuurlijk koren op de speculatie-molen.
Zo lijkt Echt 1 zowel bij de dames als bij de heren de kat-uit-de-boom-kijk methode toe te passen. Jammer dat we in dit opzicht de namen van de deelnemers momenteel nog niet kunnen bevestigen, maar het schijnt dat ook de heren van Heythuysen 1 nog niet op volle sterkte waren.
Waar de dames van Zevenaar 1 vorig jaar aan het langste eind trokken in de strijd met Melick-Herkenbosch 1, lijkt zich dit jaar een herhaling te vertonen. Of zouden Boxtel 1, Amersfoort 1 of Heythuysen 2 zich nog kunnen mengen in die strijd?
Bij de heren stellen Gouda 1 en Zevenaar 1 zich ook kandidaat voor een plaats op het podium straks op de NK. Maar zouden de heren van Boxtel dit toestaan in hun eigen bad?

Niets is zeker, daar kunnen we zeker van zijn. We kijken dan ook uit naar de laatste ronde van de Nationale Competitie in Melick, op 27 maart. Insiders beweren dat niet alle teams aanwezig zullen zijn, en dat ook niet alle teams het achterste van de tong gaan laten zien daar in Melick. Over een kleine maand zullen we zien of deze geruchten waar zijn.

IO 2010 Estafette Zwemmend Redden