lifesaving.nl banner 1

Lifesaving.nl Limietwedstrijd

22 februari 2009 vind de eerste editie plaats van de Lifesaving.nl Limietwedstrijd. Alle informatie en verslagen vind u natuurlijk exclusief op Lifesaving.nl. Afgelopen dinsdag was het eind van de eerste inschrijvingsronde en daarom nu alvast de serie indeling. Mochten er nog Life Savers zijn, die na de valreep toch nog mee willen doen, dan is daar in overleg met de organisatie altijd wel iets te regelen.

 

Het concept van de limietwedstrijd is afgekeken van de KNZB limietwedstrijden. Alle deelnemers kunnen zelf kiezen welke onderdelen zij zwemmen, zodat zij kunnen proberen hun PR te breken op die onderdelen. Het tijdsschema van deze wedstrijd staat nog niet helemaal vast, maar daar komt binnenkort een update over.

 

Duidelijk is in ieder geval dat de wedstrijd plaatsvindt in het trainingsbad van het Pieter van de Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. De onderdelen die verzwommen worden zijn de gebruikelijke individuele onderdelen:

 

  • 200 meter hindernis
  • 100 meter Life Saver
  • 50 meter popduiken
  • 100 meter popduiken met zwemvliezen
  • 100 meter reddingswisselslag
  • 200 meter Super Life Saver

 

Voor al uw vragen omtrent de Lifesaving.nl Limietwedstriijd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

UPDATE:

Voor de definitieve serie indeling zie: http://lifesaving.nl/Pool/Lifesaving.nl-Limietwedstrijd-Serie-indeling-Definitief.html

Voorlopige serie indeling Lifesaving.nl Limietwedstrijd