lifesaving.nl banner 1

Neopreen zwemvliezen

Brekend nieuws! In de strijd om de meeste kopende Life Savers is er weer een nieuwe zwemvlies ontwikkeld. Na de "gebroken zwemvlies" is er nu de zwemvlies met neopreen. Met neopreen ja. Niet zodat er ook mee gezwommen kan worden in het koude voor- en naseizoen, maar vanwege aquadynamische redenen.

Deze zwemvlies is, naar wij mogen geloven, niet geheel onmogelijk gemaakt door jarenlange samenwerking met Lutz Heimann.

Christoph Heyer

De maker, Christoph Heyer, gelooft namelijk niet dat Life Savers tegen de tijd strijden, maar tegen het water. Voor de richtige Water Warriors worden deze vliezen dus aangeraden, omdat door het laagje lucht de vliezen lichter worden. Dat moet natuurlijk ook bij zulke zware vliezen. Héle lichte vliezen waren al gefabriceerd door Sebak Fins, maar die zijn niet te betalen. Frappant detail; deze worden ook al aangeprezen door dezelfde Lutz Heimann.

Lutz Heimann

Alles voor de sponsors natuurlijk. Je wil natuurlijk een beetje van je oude dag kunnen genieten. Binnenkort hopen we de vliezen zelf te kunnen testen voor een nader oordeel en vergelijking.