Brita Memorial 2012 - Uitnodiging

Brita Memorial 2012

Primeur in Jönköping (spreek uit: Jungschooping), dit jaar zijn er maarliefst twee wedstrijden aldaar. Hier op LifeSaving.nl alvast de uitnodiging voor de eerste, de jaarlijkse Brita Memorial, ookwel meteen de Zweedse Nationale Kampioenschappen én Zweedse Militaire Kampioenschappen. De uitnodiging voor de tweede wedstrijd aldaar zullen we helaas niet kunnen posten op onze website, die gaat namelijk direct naar de heren juniorenbondscoaches omdat dat de EJK voor dit jaar is! De slimmerikken hebben deze feiten allang bij elkaar opgeteld en zijn tot de conclusie gekomen dat het best wel verstandig is om op 19 mei tijdens de Brita Memioral alvast eens het zwembad aldaar te gaan verkennen.

Het zwembad in Jönköping.

Zeker geen slecht idee, zo vinden wij zelf. Zo vindt ook meneer Hans Vijge. Exclusief voor LifeSaving.nl hebben wij van hem de volgende informatie weten te ontfutselen.

Met de boot is de mooiste mogelijkheid om er te komen, maar is wel relatief duur (effe snel berekend... ongeveer 300/350 euro pp retour inclusief maaltijden)
Je kan ook vliegen vanaf Düsseldorf Weeze (snel boeken bij Ryanair maakt het erg voordelig), maar dan moet je eigenlijk nog wel een auto huren.
Wanneer er meerdere mensen meegaan wordt het wel iets voordeliger.
Voor EJK- en WK-gangers is het wel nog een mooie gelegenheid om in een 50-meter-bad een wedstrijd te doen.
Uitgaande van het feit dat de Germanen er ook wel weer zullen zijn is de tegenstand zeker niet de minste.

Reacties in eerste instantie maar naar mij?
Lijkt me voor alsnog het handigst.

Voor de uitslagen, zie het welbekende kader hieronder. Voor een indruk van de Brita Memorial de afgelopen jaren, zie het kader daar weer onder.

Uitnodiging Brita Memorial 2012

Brita Memorial - It's ON! Inderdaad! +10 (Brita Memorial 2011)
"Maar het is alsnog een tering-eind lopen ….. !!!" (Brita Memorial 2010)

Twitter Feed

by acls us

Login