lifesaving.nl banner 1

Internationale Ontmoeting 2012

Okay, misschien geen persoonlijk record voor ons, maar wel weer gewoon vers van de pers: de uitslagen van de Internationale Ontmoeting 2012.

Vlot, snel, geölied, vloeiend, allemaal woorden die vandaag wel van toepassing waren op de organisatie. Met hier en daar een kleine hikup omdat er geprobeerd werd de vlaggetjes van een ander zwembad op te hangen, maar ook dat werd snel provisorisch gefixt met een setje torpedoboeien. Worden die ook eens ergens anders voor gebruikt.

Okay, okay, okay, stelletje nieuwsgierige aagjes. We zullen ook maar een tipje van de sluier oplichten waarom we iets later zijn met de uitslagen dan normaal. Het zou namelijk best wel eens kunnen dat de redactie van LifeSaving.nl even heeft staan te praten met het lokale hoofd van de organisatie (i.e. Bob Dekkers). En dan is er daar natuurlijk ook de mogelijkheid dat het ging over de volgende editie van de LifeSaving.nl Pool Meeting. Tel één en één bij elkaar op en dan krijg je... precies... twee. Er zijn ook mogelijke datums genoemd, maar die houden we dan nog even lekker geheim.

Oja, de uitslagen... in het kadertje hieronder natuurlijk.

Uitslagen Internationale Ontmoeting 2012