Evenementenkalender

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
(NED) Jeugdmarathon Emmen
Zaterdag, 19 Oktober 2024,  6:00 -  9:00

Uitnodiging voor jeugdmarathon

Reddingsbrigade Zuid-Oost Drenthe (RBZOD) in Emmen organiseert voor zaterdag 19 oktober een jeugdmarathon. De jubilerende vereniging, die op 25 januari 2024 precies een halve eeuw bestond, nodigt lokale reddingsbrigades uit om zich aan te melden.De eerste editie van deze jeugdmarathon van RBZOD vindt van 18.00 tot 21.00 uur plaats in overdekt zwembad Aquarena in Emmen. Ervoor zijn de inloop en de briefing van de ploegleiders gepland, erna de prijsuitreiking. De avond staat in het teken van een thema, dat in het programmaboekje bekendgemaakt wordt.

Totaalleeftijd en aanmelding
Er kunnen twaalf teams deelnemen. Elk bestaat uit circa acht zwemmers in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar, met een maximale totaalleeftijd van 85 jaar. Een iets 'ouder' team is toegestaan, maar in dat geval worden banen in mindering gebracht. Daarnaast dient elk team een ploegleider en twee tellers te hebben. Er mag een onbeperkt aantal ouders en andere toeschouwers meekomen. Het zwemgedeelte bestaat vooral uit blokken van zeven minuten, waarin de deelnemers zoveel mogelijk meters moeten afleggen. Aanmelden kan tot en met 15 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van: naam vereniging, naam en contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres) contactpersoon, aantal deelnemers, aantal begeleiders (ploegleider en tellers).

Bij vragen is per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te nemen met RBZOD.
Locatie Zwembad Aquarena, Emmen, Nederland