Evenementenkalender

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
(NED) Avondmarathon Deventer
Zaterdag, 14 Januari 2023,  6:00 - 11:59

Uitnodiging aan alle reddingsbrigades
voor Deventer Nieuwjaarsmarathon

Reddingsbrigade Deventer nodigt alle andere reddingsbrigades uit om deel te nemen aan de twaalfde editie van de Deventer Nieuwjaarsmarathon. Die wordt zaterdag 14 januari 2023 van 18.00 tot 24.00 uur gehouden in het Borgelerbad (Borgelerdijk 1).
Brigades met belangstelling wordt verzocht vóór 1 december in te schrijven via marathons@reddingsbrigadedeventer.nl. Daarbij dienen de brigadenaam, een adres, een contactpersoon, een telefoonnummer en het aantal deelnemers te worden vermeld.

Aantallen en programmaboekje
Het maximumaantal zwemmers per ploeg is vijftien, het minimumaantal acht. De minimumleeftijd van iedere zwemmer moet 14 jaar zijn. De organisatie geeft verder aan dat het verstandig is om per ploeg twee banentellers mee te nemen, bij voorkeur zelf geen deelnemend zwemmer. Ongeveer een week voor het event ontvangen de aangemelde brigades het programmaboekje van Reddingsbrigade Deventer, waarin de benodigde informatie over de Deventer Nieuwjaarsmarathon staat.

Bij vragen is contact op te nemen met de marathoncommissie (William Rensen, Ronald Pannekoek, Fazli Yildirim, Steven Sanders) via 06-27480455.

 

Locatie Borgelerbad, Borgelerdijk 1, 7415 ZN Deventer, Nederland