Evenementenkalender

Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Jeugd Avondmarathon Deventer
Zaterdag, 16 Juni 2012,  5:00 -  8:00
Geachte brigade,

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen om deel te nemen aan de 1e Deventer Jeugdmarathon die gehouden zal worden op zaterdag 16 juni 2012 in het “Borgelerbad” te Deventer.

Een deelnemende ploeg bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 kinderen met een maximum leeftijd van 14 jaar. De maximum leeftijd van een ploeg met 8 personen is 80 jaar. Per ploeg dienen er twee banentellers aanwezig te zijn, met een minimum leeftijd van 15 jaar.

Het melden van de ploegen is tussen 16.00 en 16.15u. Tussen 17.00 en 19.48u wordt iedere 7 minuten van zwemmer gewisseld. De laatste 12 minuten, tot 20.00u, is de ploegenestafette.

Het inschrijven (of eventueel afmelden) kan per e-mail. Mailt u uw inschrijving vóór 1 juni a.s. naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld s.v.p. de naam van de betreffende brigade, adres, contactpersoon en telefoonnummer. Er zijn meerdere brigades aangeschreven, het verzoek is daarom om u snel in te schrijven, want vol = vol.

Het inschrijfgeld bedraagt € 45,- per ploeg. Gelijktijdig met de bevestiging van uw inschrijving ontvangt u ons rekeningnummer waar u het bedrag naar over dient te maken.

Mochten er nog vragen c.q. opmerkingen zijn dan horen we dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,

Reddingsbrigade voor Deventer en Omstreken
Organisatiecommissie jeugdmarathon

Steven Sanders, Ronald Pannekoek, Fazli Yildirim, William Rensen
06-27480455
Locatie Borgelerbad, Deventer, Nederland