Evenementenkalender

Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Avondmarathon Groningen GAAT NIET DOOR
Zaterdag, 09 Juni 2012,  5:30 - 10:30

Beste marathonteams, dit jaar bestaat de Groninger reddingsbrigade 80 jaar! Dit moet natuurlijk gevierd worden! op zaterdag 9 juni zal ter ere van dit prachtige jubileum een groot feest gehouden worden.  Het feest zal plaatsvinden in openluchtzwembad de Papiermolen te Groningen. Wij willen dit graag op een sportieve manier vieren met onze mede brigades door middel van een jubileummarathon.

Ook u als brigade/club bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze jubileummarathon. De kosten voor deelname bedragen 50.00 euro  per team. Deze graag voldoen bij inschrijving op rekeningnummer 843757 Tav Groninger reddings brigade  Ovv jubileummarathon GRB 2012

Vanaf 16.00 uur zijn de teams welkom in De Papiermolen
Uiterlijk om 17.00 dienen de teams zich gemeld te hebben
Om 17.30 uur zal het startschot gegeven worden voor de wedstrijd
Om 22.30 uur klinkt het eindsignaal
De prijsuitreiking zal rond half 23.00 gehouden worden.

Omdat Groningen voor veel brigades niet naast de deur ligt hebben we gelegenheid om te blijven slapen. Dit houdt in dat er op het terrein van het zwembad een groot grasveld is waar tentjes neergezet mogen worden. De tenten dienen zelf meegenomen te worden.

Ook wordt er een BBQ georganiseerd. De prijs van de BBQ staat nog niet vast, maar zal tussen de 10 en 15 euro pp worden.  Ontbijt voor de volgende ochtend is niet inbegrepen.

Er wordt een minimumleeftijd van 16 jaar gehanteerd voor het meedoen aan de marathon. Het minimum aantal zwemmers per team is 8 en het maximum is 12. Per team dienen er twee banentellers aanwezig te zijn.

Inschrijven? Eigenlijk is de deadline voor inschrijving uiterlijk 13 mei, maar dit kunnen we nog wel iets rekken. We hebben nog een paar teams nodig om de marathon door te laten gaan! Stuur uiterlijk een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail; met hoeveel personen u komt, met hoeveel personen u gebruik wilt maken van de bbq, of uw team gebruik wil maken van de gelegenheid om te blijven overnachten.


Hopelijk tot 9 juni!

Met vriendelijke groet,

Namens de jubileumcommissie 80 jaar GRB
Marit Stuit
Locatie openluchtzwembad de Papiermolen, Groningen, Nederland